Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / ΣΠΟΡ / Φεστιβάλ Παραδοσιακής Τοξοβολίας στην Πορταριά Πηλίου
Φεστιβάλ Παραδοσιακής Τοξοβολίας στην Πορταριά Πηλίου

Φεστιβάλ Παραδοσιακής Τοξοβολίας στην Πορταριά Πηλίου

Το 1ο Παραδοσιακής Τοξοβολίας θα πραγματοποιηθεί στην Πηλίου από τις 3 Ιουνίου στις 6 μ.μ. μέχρι 5 Ιουνίου στις 9 μ.μ.

Η αποτελεί μια μορφή τέχνης και πνευματικής έκφρασης, ενώ ταυτόχρονα συνιστά έναν Δρόμο εσωτερικής ανάπτυξης και αυτογνωσίας μέσα από την ευγενή άμυλα.

Η διαδραστική ομάδα Mountain Activities Pelion προσκαλεί όλους να γνωρίσουν περισσότερα για το άθλημα των αιώνων και να συμμετέχουν στο πρώτο Παραδοσιακής Τοξοβολίας στο Πήλιο.

Στόχος είναι να έρθουν οι φίλοι της παραδοσιακής τοξοβολίας αλλά και νέοι που θέλουν να γνωρίσουν τα παραδοσιακά τόξα και να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία δράσης στο βουνό.

Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί στην στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του κτήματος mountain activities pelion με την καθοδηγηση της παγκόσμιας ομοσπονδίας παραδοσιακής τοξοβολίας ΑΑΕ.

Πρόκειται για μια ανοιχτή διοργάνωση για όλους. Όσοι αγαπούν και θέλουν να μάθουν περισσότερα για την και να γνωρίσουν παράλληλα τον τόπο και την ευρύτερη περιοχή, θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν μυστικά και να γνωρίσουν την .
Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, οι συμμετέχοντες θα δοκιμάσουν διαφορετικού τύπου τόξα, με διαφορετικές λίβρες, πάντα με υπεύθυνη επίβλεψη και καθοδήγηση.

Με αφορμή την αγάπη για την παραδοσιακή τοξοβολία, μπορούν να συναντηθούν στη διάρκεια του Φεστιβάλ όλοι οι με δράσεις ετών, στο παραδοσιακό τόξο, να θαυμάσουν παραδοσιακές ενδυμασίες και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους.

Λεπτομέρειες για το αγωνιστικό μέρος και τους 3d target αγώνες για μικρούς και μεγαλύτερους συμμετέχοντες, θα ανακοινωθούν σε σχετική κοινοποίηση σύντομα.

Στο κτήμα της ομάδας mountain activities pelion τις μέρες του φεστιβάλ θα δίνεται σε όλους η δυνατότητα να δοκιμάσουν fly fox, αναρρίχηση πίστας ή να συμμετέχουν σε πεζοπορική διαδρομή.

Για τα μικρά παιδιά θα υπάρχει αλογάκι πόνι για να κάνουν μια ήρεμη βόλτα στο χώρο.

Οι νικητές από τα αγωνίσματα θα πάρουν και κύπελλα και σε όλους θα δοθούν αναμνηστικά δώρα συμμετοχής στο φεστιβάλ.

Το συμβολικό για τη συμμετοχή στις δράσεις και στα αγωνίσματα του Φεστιβάλ παραδοσιακής τοξοβολίας είναι 5 ευρώ.

Στοιχεία επικοινωνίας στο τηλ 6940833808 και στο εμαιλ nikakisthanos@gmail.com

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αγνοείται 85χρονη στην Αργαλαστή - https://t.co/ZLHqqZFDQQ -

  • Τριάντα τρία θετικά κρούσματα covid-19 στη Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/rWIjABod7O -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/vmmP4633is -

"Αλιεύοντας" την είδηση