Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Εξηγήσεις από Μιχ. Μιτζικό για τους αιολικούς σταθμούς ζητά η Αδέσμευτη Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία
Εξηγήσεις από Μιχ. Μιτζικό για τους αιολικούς σταθμούς ζητά η Αδέσμευτη Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία

Εξηγήσεις από Μιχ. Μιτζικό για τους αιολικούς σταθμούς ζητά η Αδέσμευτη Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία

Από την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας στο Συμβούλιο οτίου Πηλίου με επικεφαλής τον ανακοινώθηκαν τα εξής:

 Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε σήμερα τις Δηλώσεις του Δημάρχου οτίου Πηλίου και Νομικού στο επάγγελμα κ. Μιτζικού καθώς και του ενός εκ των νομικών συμβούλων  σχετικά με την χορήγηση 2 αδειών παρς ηλεκτρικής ενέργειας, με τις οποίες δηλώσεις αγνοεί την ύπαρξη των 815/2020  ΑΔΑ 6ΠΘΩΙΔΞ-9ΒΔ, και 816/2020 ΑΔΑ ΩΓ87ΙΔΞ-7Σ0 αποφάσεων της ΡΑΕ με ημερομηνία ανάρτησης στην διαύγεια 25/05/2020 παρόλο που όπως υποστηρίζει έκανε αρμοδίως και δεν βρήκε κάποια απόφαση.

Μεγαλύτερη ήταν η έκπληξη μας όταν διαβάζοντας την απόφαση αναφερόταν ότι δεν έχουν υποβληθεί αντιρρήσεις, παρόλο που το Συμβούλιο ομόφωνα αποφάσισε αρνητικά για την εγκατάστασή των ανεμογεννητριών τους, αλήθεια η Δημοτική Αρχή προώθησε την ανωτέρω απόφαση στην ΡΑΕ;

Περιμένουμε την απάντηση της Δημοτικής Αρχής για όλα τα ανωτέρω. Θα περιμέναμε για ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά την δική μας ζωή αλλά και τη ζωή των επόμενων  γενεών, να αντιμετωπίζετε με την ανάλογη σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Προς την κατεύθυνση αυτή ήμασταν και θα είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια της Δημοτικής αρχής ώστε να μην επιτραπεί τελικά η εγκατάσταση των ανεμογεννητριών.

Ζητούμε άμεσα από την Δημοτική Αρχή όλων των επικεφαλής των παρατάξεων με τους αρμόδιους των Υπουργείων και την  ΡΑΕ για την από κοινού αποτροπή την ύστατη των ανωτέρω αποφάσεων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση