Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Εξάμηνη παράταση για το Κτηματολόγιο ζητά ο δήμαρχος Ζαγοράς-Μουρεσίου
Εξάμηνη παράταση για το Κτηματολόγιο ζητά ο δήμαρχος Ζαγοράς-Μουρεσίου

Εξάμηνη παράταση για το Κτηματολόγιο ζητά ο δήμαρχος Ζαγοράς-Μουρεσίου

Εξάμηνη παράταση για το Κτηματολόγιο ζητά ο δήμαρχος Ζαγοράς-Μουρεσίου Π. , με αφορμή την εναρμόνιση των προθεσμιών υποβολής δηλώσεων για το Κτηματολόγιο με την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στο Δήμο η οποία παρατάθηκε με απόφαση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, ζητά ο δήμαρχος Παν. από τον αρμόδιο υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας Ι. Σταθάκη.

Ο κ. Κουτσάφτης ζητά παράταση της καταληκτικής ς υποβολής δηλώσεων δικαιωμάτων στο Κτηματολόγιο για ακόμα 6 μήνες, όπως προκύπτει και από την ακόλουθη επιστολή:

«Συνέχεια προηγούμενης αλληλογραφίας και έπειτα απ' την εκ νέου παράταση της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης στο Δήμο , σύμφωνα με την αριθμό: 6559Ρ7ΛΡ-ΔΡ6 απόφαση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας και λαμβάνοντας υπόψη ότι μεγάλος αριθμός δημοτών, λόγω των φυσικών καταστροφών και των συνεπειών αυτών, δεν καη δυνατό να υποβάλλει δηλώσεις δικαιωμάτων στο αρμόδιο Κτηματολογικό Γραφείο.

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε, όπως προβείτε άμεσα σε κατάλληλες νομοθετικές , προκειμένου να υπάρξει παράταση της καταληκτικής ς υποβολής δηλώσεων για ακόμα 6 μήνες, ήτοι μέχρι 9/01/2019 άλλως παρακαλούμε να μεριμνήσετε με τις κατάλληλες νομοθετικής έτσι ώστε να μην επιβάλλονται πρόστιμα στις δηλώσεις δικαιωμάτων που θα υποβληθούν μετά την 9/07/ και για χρονικό διάστημα 6 μηνών, ήτοι μέχρι 9/01/2019.»

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση