Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Εξάμηνη παράταση για το Κτηματολόγιο ζητά ο δήμαρχος Ζαγοράς-Μουρεσίου
Εξάμηνη παράταση για το Κτηματολόγιο ζητά ο δήμαρχος Ζαγοράς-Μουρεσίου

Εξάμηνη παράταση για το Κτηματολόγιο ζητά ο δήμαρχος Ζαγοράς-Μουρεσίου

Εξάμηνη παράταση για το Κτηματολόγιο ζητά ο δήμαρχος Ζαγοράς-Μουρεσίου Π. Κουτσάφτης, με αφορμή την εναρμόνιση των προθεσμιών υποβολής δηλώσεων για το Κτηματολόγιο με την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στο Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου η οποία παρατάθηκε με απόφαση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, ζητά ο δήμαρχος Παν. Κουτσάφτης από τον αρμόδιο υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας Ι. Σταθάκη.

Ο κ. Κουτσάφτης ζητά παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής δηλώσεων δικαιωμάτων στο Κτηματολόγιο για ακόμα 6 μήνες, όπως προκύπτει και από την ακόλουθη επιστολή:

«Συνέχεια προηγούμενης αλληλογραφίας και έπειτα απ’ την εκ νέου παράταση της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης στο Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου, σύμφωνα με την αριθμό: 6559Ρ7ΛΡ-ΔΡ6 απόφαση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας και λαμβάνοντας υπόψη ότι μεγάλος αριθμός δημοτών, λόγω των φυσικών καταστροφών και των συνεπειών αυτών, δεν κατέστη δυνατό να υποβάλλει δηλώσεις δικαιωμάτων στο αρμόδιο Κτηματολογικό Γραφείο.

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε, όπως προβείτε άμεσα σε κατάλληλες νομοθετικές ρυθμίσεις, προκειμένου να υπάρξει παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής δηλώσεων για ακόμα 6 μήνες, ήτοι μέχρι 9/01/2019 άλλως παρακαλούμε να μεριμνήσετε με τις κατάλληλες νομοθετικής ρυθμίσεις έτσι ώστε να μην επιβάλλονται πρόστιμα στις δηλώσεις δικαιωμάτων που θα υποβληθούν μετά την 9/07/2018 και για χρονικό διάστημα 6 μηνών, ήτοι μέχρι 9/01/2019.»

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αναλένα Μπέρμποκ: Τα στοιχήματα της πρώτης Γερμανίδας ΥΠΕΞ #ΑναλέναΜπέρμποκ - https://t.co/h4Rn1tyYEb -

  • #Ρινόκερος: Αντικαταστάτης του Σερβετάλη ο Αιμιλιάνος Σταματάκης #Ρινόκερος - https://t.co/YLWGoZ5UDh -

  • Ανάπλαση Πανεπιστημίου: Ξεκίνησαν οι εργασίες #ΑνάπλασηΠανεπιστημίου - https://t.co/viwV0pvfhp -

"Αλιεύοντας" την είδηση