Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Ερώτηση Π. Ηλιόπουλου για κάλυψη τηλεφωνικού δικτύου στην Ανάληψη Ζαγοράς
Ερώτηση Π. Ηλιόπουλου για κάλυψη τηλεφωνικού δικτύου στην Ανάληψη Ζαγοράς

Ερώτηση Π. Ηλιόπουλου για κάλυψη τηλεφωνικού δικτύου στην Ανάληψη Ζαγοράς

Ερώτηση κατέθεσε ο Χρυσής Αυγής για το γεγονός ότι οι της συνοικίας στη Ζαγορά, που παραμένουν όλους τους μήνες του χρόνου στην περιοχή, εδώ και χρόνια, χωρίς κάλυψη τηλεφωνικού δικτύου.

Την ώρα που σε οποιοδήποτε άλλο μέρος της ελληνικής επικράτειας, ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο ή σε κάποιο της άγονης γραμμής οι έχουν την δυνατότητα να επικοινωνήσουν με τον έξω κόσμο, χρησιμοποιώντας μία από τις πολλές εταιρείες τηλεπικοινωνιών που δρουν στην χώρα μας, εντούτοις οι κάτοικοι της συνοικίας της Αναλήψεως ζουν ωσάν άλλοι ναυαγοί, απομονωμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο. Το τους θυμάται μόνο για την είσπραξη των φόρων, αδιαφορώντας προκλητικά για το γεγονός πως ένα από τα ομορφότερα μέρη της Κεντρικής Ελλάδος και όχι μια βραχονησίδα στην του πουθενά, παραμένει σε πλήρη απομόνωση από τηλεπικοινωνιών!

Όπως δηλώνουν οι κάτοικοι της συνοικίας Ανάληψης στην Ζαγορά είναι ξεχασμένοι από τις εταιρείες κινητής ή σταθερής ς. Επί σειρά ετών όχι μόνο δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, αλλά ούτε καν τα στοιχειώδη: σήμα στο κινητό τους ή έστω δυνατότητα για σταθερή γραμμή τηλεφώνου. Όπως είναι εύλογο η χρήση του διαδικτύου φαντάζει σαν είδος πολυτελείας για αυτούς, την στιγμή που είναι αυτονόητη σε όλη της ελληνική επικράτεια.

Η απομόνωση αυτή των κατοίκων της περιοχής έχει ως αποτέλεσμα να σκέφτονται πλέον σοβαρά να μετακομίσουν, καθώς ζουν διαρκώς υπό τον φόβο μήπως συμβεί ένα έκτακτο περιστατικό πάσης φύσεως και δεν θα έχουν ούτε τηλέφωνο για να επικοινωνήσουν με τον υπόλοιπο κόσμο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση