Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Ερώτηση Π. Ηλιόπουλου για μεταφορά μαθητών στο Τρίκερι
Ερώτηση Π. Ηλιόπουλου για μεταφορά μαθητών στο Τρίκερι

Ερώτηση Π. Ηλιόπουλου για μεταφορά μαθητών στο Τρίκερι

Eρώτηση υπέβαλε ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος για την αδυναμία μεταφοράς που ανέκυψε, από το νησί «Παλαιό Τρίκερι» απέναντι στο Τρίκερι.

Ο ανάδοχος που είχε αναλάβει τη με θαλάσσιο , δήλωσε εύλογη αδυναμία καθώς το διατεθέν πόσο που κατέβαλε το υπουργείο μέσω της περιφέρειας μειώθηκε δραματικώς και έτσι η διενέργεια της θαλάσσιας μεταφοράς κατέστη ασύμφορη.

Ο βουλευτής Μαγνησίας απευθύνθηκε στο υπουργείο Παιδείας καλώντας τους αρμοδίους να απαντήσουν βάσει ποιας διαδικασίας μειώθηκε το χρηματικό από το υπουργείο, ο καθορισμός του οποίου προκύπτει από την θαλάσσια απόσταση, και αν είναι δυνατός ο επαναπροσδιορισμός του διατιθέμενου χρηματικού ποσού ώστε να συνεχισθούν απροσκόπτως τα δρομολόγια και να εξυπηρετηθούν οι ελληνικές οικογένειες που διαμένουν στο νησί.

Την ίδια στιγμή που έχει εγκριθεί προϋπολογισμός 9,2 εκ. ευρώ για την μεταφορά παιδιών λαθρομεταναστών από τα λεγόμενα hot spot σε άλλες δομές, το υπουργείο εξακολουθεί να είναι προκλητικά απέναντι στους Έλληνες .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η Μετάσταση του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου #ΑγίουΙωάννουτουΘεολόγου - https://t.co/kq5Z0IxfUg -

  • Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου ο Ρίτσι Κιτόκο #ΡίτσιΚιτόκο - https://t.co/Ex2LvE1fV1 -

  • Αλλοδαπός έκλεψε #μοτοποδήλατο στη Σκιάθο και συνελήφθη #μοτοποδήλατο - https://t.co/135KZS9XGm -

"Αλιεύοντας" την είδηση