Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Ερώτηση Κ. Παπανάτσιου για τις καθυστερήσεις σε επισκευαστικές εργασίες
Ερώτηση Κ. Παπανάτσιου για τις καθυστερήσεις σε επισκευαστικές εργασίες

Ερώτηση Κ. Παπανάτσιου για τις καθυστερήσεις σε επισκευαστικές εργασίες

Και την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Κέντρου Υγείας Ζαγοράς

Στη Βουλή έφερε η βουλευτής Μαγνησίας και αν. τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥ.ΡΙΖ. Κατερίνα Παπανάτσιου, το θέμα των επισκευαστικών εργασιών και της ενεργειακής αναβάθμισης των κτιριακών εγκαταστάσεων του Κέντρου Υγείας Ζαγοράς.

Όπως αναφέρεται στην , κατά την περίοδο διακυβέρνησης του , εγκρίθηκε χρηματοδότηση, μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ 2018) ύψους 175.000 €, για «Επισκευαστικές εργασίες στις κτιριακές υποδομές του Κέντρου Υγείας Ζαγοράς προϋπολογιζόμενης δαπάνης 130.000,00 €»

β) «Αντικατάσταση των συστημάτων θέρμανσης, δαπάνης 28.000,00€» και ) «Κατασκευή νέας στέγης σε ένα τμήμα, δαπάνης 17.000,00€» που ήταν να εκτελεστεί από το ΓΝ .

Από τα παραπάνω μόνο η «Αντικατάσταση των συστημάτων θέρμανσης» έχει υλοποιηθεί, με αποτέλεσμα τα κύρια προβλήματα στις κτιριακές υποδομές του Κέντρου Υγείας να παραμένουν και να χειροτερεύουν, παρά την εξασφαλισμένη χρηματοδότηση.

Για το λόγο αυτό η Βουλευτής Μαγνησίας ΣΥ.ΡΙΖ., ρωτά τον αρμόδιο υπουργό Υγείας:

α) αν έχει την πολιτική βούληση να συνεχίσει το που εγκρίθηκε από την κυβέρνηση του ,

β) αν θα προβεί το Υπουργείο Υγείας σε άμεσες ενέργειες, ώστε να ολοκληρωθεί το κύριο μέρος του έργου, που αφορά επισκευαστικές εργασίες στις κτιριακές υποδομές του ,

) σε ποιες ενέργειες θα προβεί, ώστε να προχωρήσει η κατασκευή νέας στέγης σε ένα τμήμα του κέντρου υγείας που έχει ανατεθεί στο ΓΝ , ειδικά αν το νοσοκομείο συνεχίζει να δηλώνει αδυναμία εκτέλεσης μελέτης και

δ) στην περίπτωση της μη ολοκλήρωσης των έργων μέσα στο τρέχων έτος, αν πρόκειται να μεταφερθούν οι εγκεκριμένες πιστώσεις στο επόμενο έτος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το Lab Art yard στην αυλή του Τσαλαπάτα ξεκινάει με δυναμικό τριήμερο συναυλιών #LabArt - https://t.co/SKyefhU2K0 -

  • Έναρξη υποβολής συμμετοχών για το Βραβείο Δημοσιογραφίας Daphne Caruana Galizia - https://t.co/uyPdAbjw8N… -

  • Οικονομική μετακίνηση για νέους από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/RXSQBs16kO -

"Αλιεύοντας" την είδηση