Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Εργασίες αποκατάστασης ζημιών στην Ε.Ο. Βόλου-Τσαγκαράδας-Ζαγοράς
Εργασίες αποκατάστασης ζημιών στην Ε.Ο. Βόλου-Τσαγκαράδας-Ζαγοράς

Εργασίες αποκατάστασης ζημιών στην Ε.Ο. Βόλου-Τσαγκαράδας-Ζαγοράς

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται από την Θεσσαλίας, οι εργασίες του έργου «ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΣΤΟΧΙΩ ΛΟΓΩ ΕΠΙΔΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ Ε.Ο ΒΟΛΟΥ-ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑΣ-ΖΑΓΟΡΑΣ”, συνολικού προϋπολογισμού 2 εκ. ευρώ.

Σε δηλώσεις της η ς και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε: «Το παρόν έργο αφορά στη σταθεροποίηση και την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν λόγω επιδείνωσης των κατολισθητικών φαινομένων μετά τις σφοδρές που έπληξαν την περιοχή στις 21 και 22 Μαΐου 2016 στην Ε.Ο. Βόλου-Τσαγκαράδας-Ζαγοράς.

Από την πρώτη στιγμή ς των ακραίων καιρικών φαινομένων βρεθήκαμε στην εν λόγω περιοχή και ξεκινήσαμε αμέσως την καταγραφή ζημιών, αλλά και την υλοποίηση των εργασιών, σε με τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, τις τεχνικές υπηρεσίες και το Δήμο».

Αναλυτικά στη θέση Ξουρίχτι γίνονται έργα σταθεροποίησης, όπως αποστραγγιστικά έργα, μέτρα συγκράτησης και τοίχοι αντιστήριξης, έργα αντιμετώπισης βραχοπτώσεων και μέτρα απομάκρυνσης επιφανειακών υδάτων.

Στη θέση – Ζαγορά γίνονται έργα ς καταπτώσεων και αποκατάστασης οδοστρώματος, αποστραγγιστικά έργα, τοίχοι αντιστήριξης, έργα οδοποιίας και μέτρα απομάκρυνσης επιφανειακών υδάτων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση