Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Εργασίες αποκατάστασης τμημάτων του οδικού δικτύου στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου
Εργασίες αποκατάστασης τμημάτων του οδικού δικτύου στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

Εργασίες αποκατάστασης τμημάτων του οδικού δικτύου στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

Στην αποκατάσταση τμημάτων του οδικού δικτύου και στη διευθέτηση ομβρίων υδάτων σε σημεία του οδικού δικτύου που υπέστησαν από τα , προχώρησε ο Δήμος Ζς – Μουρεσίου, με τις παρεμβάσεις να συνεχίζονται.

“Από την πρώτη στιγμή της αποτύπωσης της κατάστασης και της καταγραφής των ζημιών, κινητοποιήσαμε όλες τις δυνάμεις του Δήμου ώστε να αντιμετωπίσουμε άμεσα και στοχευμένα τα προτα, κυρίως στο όπου παρουσιάστηκαν υποχωρήσεις, διαβρώσεις, επιχωματώσεις, κατολισθήσεις κ.λπ.

Ιεραρχήσαμε προτεραιότητες, επισημαίνει ο αρμόδιος Κων. Μαργαρίτης και με βάση τον σχεδιασμό μας, υλοποιούνται παρεμβάσεις όπως στον δρόμο Ανήλιο – Πλάκα- Άη ιάννη κ.α.

Σημαντική προτεραιότητα ήταν να κρατήσουμε τα δίκτυα ανοιχτά, λειτουργικά για να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι, οι επισκέπτες και φυσικά να αποκαταστήσουμε την βατότητα στο κεντρικό δίκτυο.

Συνεχίζουμε καθημερινά τις προσπάθειες και θέλουμε να πιστεύουμε πως θα έχουμε σύμμαχο τις καιρικές συνθήκες για να υλοποιήσουμε νωρίτερα τον συνολικό σχεδιασμό μας.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση