Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Εργασίες αποκατάστασης τμημάτων του οδικού δικτύου στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου
Εργασίες αποκατάστασης τμημάτων του οδικού δικτύου στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

Εργασίες αποκατάστασης τμημάτων του οδικού δικτύου στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

Στην αποκατάσταση τμημάτων του οδικού δικτύου και στη διευθέτηση ομβρίων υδάτων σε σημεία του οδικού δικτύου που υπέστησαν από τα , προχώρησε ο Ζαγοράς – Μουρεσίου, με τις παρεμβάσεις να συνεχίζονται.

“Από την πρώτη στιγμή της αποτύπωσης της κατάστασης και της καταγραφής των ζημιών, κινητοποιήσαμε όλες τις δυνάμεις του Δήμου ώστε να αντιμετωπίσουμε άμεσα και στοχευμένα τα προβλήματα, κυρίως στο οδικό δίκτυο όπου παρουσιάστηκαν υποχωρήσεις, διαβρώσεις, επιχωματώσεις, κ.λπ.

Ιεραρχήσαμε προτεραιότητες, επισημαίνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κων. Μαργαρίτης και με βάση τον σχεδιασμό μας, υλοποιούνται παρεμβάσεις όπως στον δρόμο – Πλάκα- Άη Γιάννη κ.α.

Σημαντική προτεραιότητα ήταν να κρατήσουμε τα δίκτυα ανοιχτά, λειτουργικά για να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι, οι επισκέπτες και φυσικά να αποκαταστήσουμε την βατότητα στο κεντρικό δίκτυο.

Συνεχίζουμε καθημερινά τις προσπάθειες και θέλουμε να πιστεύουμε πως θα έχουμε σύμμαχο τις καιρικές συνθήκες για να υλοποιήσουμε νωρίτερα τον συνολικό σχεδιασμό μας.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό) #2οΕΠΑΛΒόλουΕσπερινό - https://t.co/7xakhftsfo -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/bJmmFvYWED -

  • Εντυπωσίασαν σε αγώνες οι αθλητές του ΣΔΥ Βόλου #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/J2kMlTQVcF -

"Αλιεύοντας" την είδηση