Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Εργασίες αποκατάστασης τμημάτων του οδικού δικτύου στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου
Εργασίες αποκατάστασης τμημάτων του οδικού δικτύου στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

Εργασίες αποκατάστασης τμημάτων του οδικού δικτύου στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

Στην ποκτάσταση τμημάτων του οδικού δικτύου και στη διευθέτηση ομβρίων υδάτων σε σημεία του οδικού δικτύου που υπέστησαν φθορές από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, προχώρησε ο Ζς – Μουρεσίου, με τις να συνεχίζονται.

“Από την πρώτη στιγμή της αποτύπωσης της κατάστασης και της καταγραφής των ζημιών, κινητοποιήσαμε όλες τις δυνάμεις του Δήμου ώστε να αντιμετωπίσουμε άμεσα και στοχευμένα τα προβλήματα, κυρίως στο όπου παρουσιάστηκαν υποχωρήσεις, διαβρώσεις, επιχωματώσεις, κ.λπ.

Ιεραρχήσαμε προτεραιότητες, επισημαίνει ο αρμόδιος Κων. Μαργαρίτης και με βάση τον σχεδιασμό μας, υλοποιούνται όπως στον Δημοτικό δρόμο Ανήλιο – Πλάκα- Άη Γιάννη κ.α.

Σημαντική προτεραιότητα ήταν να κρατήσουμε τα δίκτυα ανοιχτά, λειτουργικά για να εξυπηρετούνται οι , οι επισκέπτες και φυσικά να αποκαταστήσουμε την βατότητα στο κεντρικό αγροτικό δίκτυο.

Συνεχίζουμε καθημερινά τις προσπάθειες και θέλουμε να πιστεύουμε πως θα έχουμε σύμμαχο τις καιρικές συνθήκες για να υλοποιήσουμε νωρίτερα τον συνολικό σχεδιασμό μας.”

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση