Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Εργασίες ανακατασκευής τμήματος του εθνικού οδικού δικτύου Βόλος-Πορταριά-Χορευτό
Εργασίες ανακατασκευής τμήματος του εθνικού οδικού δικτύου Βόλος-Πορταριά-Χορευτό

Εργασίες ανακατασκευής τμήματος του εθνικού οδικού δικτύου Βόλος-Πορταριά-Χορευτό

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται, οι εργασίες ανακατασκευής τμήματος του εθνικού οδικού δικτύου Βόλος-Πορταριά-Χορευτό και συγκεκριμένα στο -Ζαγοράς, προϋπολογισμού 740.000,00 €, που υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Το εν λόγω είναι οδοποιίας και αφορά στη βελτίωση της οδικής λειτουργίας του οδικού τμήματος -Ζαγοράς.

Οι εργασίες που εκτελούνται, στο πλαίσιο του έργου, περιλαμβάνουν την καθαίρεση και απομάκρυνση υφιστάμενων και την κατασκευή νέων τεχνικών από οπλισμένο σκυρόδεμα και τη διαμόρφωση των προβλεπόμενων από τη νομοθεσία συστημάτων ασφαλείας.

 Περιγραφή του έργου

Τα νέα τεχνικά που προβλέπονται να κατασκευαστούν, είναι τα ακόλουθα:

  • Νέο Τεχνικό ς και νέοι Πασσαλότοιχοι που αποκαθιστά τα κατεστραμμένα τμήματα του υφιστάμενου οχετού και των υφιστάμενων τοίχων βαρύτητας.
  • Νέοι κιβωτιοειδή οχετοί που αποκαθιστούν τους υφιστάμενους.
  • Την ανακατασκευή και επέκταση υφιστάμενου τοίχου στα κατάντη του νέου βελτιωμένου .
  • Νέοι τοίχοι βαρύτητας.

Σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης ς και Σποράδων Δωροθέα ανέφερε:  «Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο οδοποιίας, σε έναν σημαντικό οδικό άξονα μεταξύ Βόλου και Ζαγοράς, που δέχεται καθημερινά μεγάλο φόρτο οχημάτων. Προχωρούμε σε ανακατασκευή της οδού, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ασφαλή μετακίνηση ανθρώπων και εμπορευμάτων. Προτεραιότητά μας η ασφάλεια των οδηγών που διέρχονται καθημερινά από το συγκεκριμένο ».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση