Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Έργα οδικής ασφάλειας ύψους 3.000.000 από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου
Έργα οδικής ασφάλειας ύψους 3.000.000 από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου

Έργα οδικής ασφάλειας ύψους 3.000.000 από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου

Έργα για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στους κάθετους άξονες του Δήμου Ζς – Μουρεσίου που οδηγούν στο παραλιακό μέτωπο του Πηλίου δημοπρατεί η Περιφέρεια ς. Τα προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ αφορούν στα οδικά τμήματα: Αγ. Δημήτριος – Αγ. Ιωάννης, –Νταμούχαρη και Τσαγκαράδα -Μυλοπόταμος, όπου πρόκειται να κατασκευαστούν τοίχοι αντιστήριξης, πετάσματα πασσάλων οπλισμένου σκυροδέματος, οχετοί και να γίνει στήριξη πρανών και αποκατάσταση της οδοστρωσίας.

«Ένα ακόμη έργο που βελτιώνει το οδικό κύκλωμα Πηλίου προχωρά από την Περιφέρεια ς» τονίζει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας .

«Ενισχύουμε την οδική ασφάλεια στα τμήματα του οδικού κυκλώματος Πηλίου που οδηγούν στον παραλιακό μέτωπο του Δήμου Ζς – Μουρεσίου και σε μερικές από τις πιο γνωστές και πολυσύχναστες παραλίες της .

Το έργο εντάσσεται στο ολοκληρωμένο σχεδιασμό της Περιφέρειας Θεσσαλίας συνολικού προϋπολογισμού 30 εκατ. ευρώ για τη βελτίωση της ασφάλειας στο οδικό κύκλωμα του Πηλίου.

Παρά τις δυσκολίες που δημιούργησε στη λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφέρειας Θεσσαλίας η κρίση του -19, εμείς, αναπροσαρμόζοντας τη στρατηγική μας και στηριζόμενοι στους εργαζόμενους της προσφοράς στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, δεν σταματήσαμε να εξυπηρετούμε τους συμ μας. Και συνεχίζουμε τα έργα που δίνουν δουλειά στους ανθρώπους και ρίχνουν χρήμα στην τοπική, πραγματική οικονομία. Αλλά και προετοιμάζουμε το αύριο για να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερους κλυδωνισμούς στην κοινωνία και στην οικονομία» επισημαίνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση