Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Έργα οδικής ασφάλειας ύψους 3.000.000 από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου
Έργα οδικής ασφάλειας ύψους 3.000.000 από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου

Έργα οδικής ασφάλειας ύψους 3.000.000 από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου

Έργα για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στους κάθετους άξονες του Δήμου που οδηγούν στο παραλιακό μέτωπο του Πηλίου δημοπρατεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Τα έργα προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ αφορούν στα οδικά τμήματα: Αγ. Δημήτριος – Αγ. Ιωάννης, Μούρεσι – και Τσαγκαράδα -Μυλοπόταμος, όπου πρόκειται να κατασκευαστούν τοίχοι αντιστήριξης, πετάσματα πασσάλων οπλισμένου σκυροδέματος, οχετοί και να γίνει στήριξη πρανών και αποκατάσταση της οδοστρωσίας.

«Ένα ακόμη έργο που βελτιώνει το προχωρά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας» τονίζει ο Κώστας Αγοραστός.

«Ενισχύουμε την οδική ασφάλεια στα τμήματα του οδικού κυκλώματος Πηλίου που οδηγούν στον παραλιακό μέτωπο του Δήμου και σε μερικές από τις πιο γνωστές και πολυσύχναστες της Μαγνησίας.

Το έργο εντάσσεται στο ολοκληρωμένο σχεδιασμό της συνολικού προϋπολογισμού 30 εκατ. ευρώ για τη βελτίωση της ασφάλειας στο οδικό κύκλωμα του Πηλίου.

Παρά τις δυσκολίες που δημιούργησε στη λειτουργία των υπηρεσιών της η κρίση του Covid-19, εμείς, αναπροσαρμόζοντας τη στρατηγική μας και στηριζόμενοι στους εργαζόμενους της προσφοράς στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, δεν σταματήσαμε να εξυπηρετούμε τους συμπολίτες μας. Και συνεχίζουμε τα έργα που δίνουν δουλειά στους ανθρώπους και ρίχνουν χρήμα στην τοπική, πραγματική οικονομία. Αλλά και προετοιμάζουμε το αύριο για να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερους κλυδωνισμούς στην κοινωνία και στην οικονομία» επισημαίνει ο .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εμβολιασμός: Άνοιξε η πλατφόρμα για τους 18-24 ετών #εμβολιασμόςCovid - https://t.co/mxYkWnwdmq -

  • Παρουσιάζεται το βιβλίο «#Βασιλική» της Λεμονιάς Μουλά #Βασιλική - https://t.co/kBgYuiE1qn -

  • Εκτελούσε παράνομα #εργασίες σε εξωτερικό λουτρό  #εργασίες - https://t.co/RckgBgYdkI -

"Αλιεύοντας" την είδηση