Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Έργα οδικής ασφάλειας στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου
Έργα οδικής ασφάλειας στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου

Έργα οδικής ασφάλειας στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου

Ξεκινούν από την εργασίες για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στους κάθετους άξονες του Δήμου Ζς – Μουρεσίου που οδηγούν στο παραλιακό μέτωπο του Πηλίου.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ που αφορά στα οδικά τμήματα: Αγ. Δημήτριος – Αγ. Ιωάννης, Μούρεσι –-ταμούχαρη και Τσαγγαράδα –Μυλοπόταμος.

Προβλέπεται να κατασκευαστούν τοίχοι αντιστήριξης, πετάσματα πασσάλων οπλισμένου σκυροδέματος, οχετοί και να γίνει στήριξη πρανών και αποκατάσταση της οδοστρωσίας.

«Ένα ακόμη έργο που βελτιώνει το οδικό κύκλωμα Πηλίου προχωρά από την » τονίζει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Σε συν με την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις τεχνικές μας ενισχύουμε την οδική ασφάλεια στα τμήματα του οδικού κυκλώματος Πηλίου που οδηγούν στον παραλιακό μέτωπο του Δήμου Ζς – Μουρεσίου και σε μερικές από τις πιο γνωστές και πολυσύχναστες παραλίες της Μαγνησίας. Έχουμε πάρα πολλά σε εξέλιξη. Χρειάζεται μια επιτάχυνση των διαδικασιών προκειμένου οι ανάδοχοι που αναδεικνύονται από τις διαγωνιστικές διαδικασίες να μπαίνουν γρήγορα στα . Είναι μια δύσκολη εποχή, καθώς οι μεγάλες ανατιμήσεις στις τιμές των υλικών δημιουργούν πολλά προβλήματα στην εκτέλεση των έργων. Υπάρχει πίεση προς τους αναδόχους από τις μας να “τρέξουν” γρήγορα τα έργα και να μην έχουμε προβλήματα» επισημαίνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση