Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Έργα οδικής ασφάλειας στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου
Έργα οδικής ασφάλειας στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου

Έργα οδικής ασφάλειας στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου

Ξεκινούν από την εργασίες για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στους κάθετους άξονες του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου που οδηγούν στο παραλιακό μέτωπο του Πηλίου.

Ο Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ που αφορά στα οδικά τμήματα: Αγ. Δημήτριος – Αγ. Ιωάννης, Μούρεσι –-ταμούχαρη και Τσαγγαράδα –.

Προβλέπεται να κατασκευαστούν τοίχοι αντιστήριξης, πετάσματα πασσάλων οπλισμένου σκυροδέματος, οχετοί και να γίνει στήριξη πρανών και αποκατάσταση της οδοστρωσίας.

«Ένα ακόμη έργο που βελτιώνει το οδικό κύκλωμα Πηλίου προχωρά από την » τονίζει ο Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Σε με την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις τεχνικές μας υπηρεσίες ενισχύουμε την οδική ασφάλεια στα τμήματα του οδικού κυκλώματος Πηλίου που οδηγούν στον παραλιακό μέτωπο του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου και σε μερικές από τις πιο γνωστές και πολυσύχναστες παραλίες της . Έχουμε πάρα πολλά έργα σε εξέλιξη. Χρειάζεται μια επιτάχυνση των διαδικασιών προκειμένου οι ανάδοχοι που αναδεικνύονται από τις διαγωνιστικές διαδικασίες να μπαίνουν γρήγορα στα έργα. Είναι μια δύσκολη εποχή, καθώς οι μεγάλες στις τιμές των υλικών δημιουργούν πολλά προβλήματα στην εκτέλεση των έργων. Υπάρχει πίεση προς τους αναδόχους από τις υπηρεσίες μας να “τρέξουν” γρήγορα τα έργα και να μην έχουμε προβλήματα» επισημαίνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση