Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΠΗΛΙΟ / Έργα οδικής ασφάλειας 2.000.000 ευρώ ξεκινούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Νότιο Πήλιο
Έργα οδικής ασφάλειας 2.000.000 ευρώ ξεκινούν  από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Νότιο Πήλιο

Έργα οδικής ασφάλειας 2.000.000 ευρώ ξεκινούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Νότιο Πήλιο

Το οδικό κύκλωμα του Νοτίου Πηλίου συντηρεί και βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας με νέο συνολικού προϋπολογισμού 2.000.000 που ξεκινά άμεσα, μετά τη σύμβαση που υπέγραψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Το χρηματοδοτείται από το της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

« Σε συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη και Σποράδων και τις τεχνικές μας υπηρεσίες , έχουμε σε εξέλιξη ένα ολοκληρωμένο έργων οδικής ασφάλειας στο Πήλιο, συνολικού προϋπολογισμού άνω των 35 εκατομμυρίων , με εκτεταμένες συντηρήσεις, αποκαταστάσεις και δύσκολα τεχνικά όπως είναι η τοποθέτηση πασσαλοσυστοιχιών για προστασία από » δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός «Η νέα σύμβαση που υπογράψαμε οδηγεί στη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στην περιοχή του Νοτίου Πηλίου. Τα δημόσια είναι μια συνεχής μάχη δυσκολιών. Με στρατηγική και σχέδιο, δημιουργούμε συνθήκες οδικής ασφάλειας για κατοίκους και επισκέπτες, δημιουργούμε συνθήκες ανάπτυξης και θέσεις εργασίας. Τα μας τονώνουν την πραγματική οικονομία, μας πάνε όλους μαζί μπροστά» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Το νέο έργο

Στο οδικό κύκλωμα του Νοτίου Πηλίου προβλέπονται:

– Κατασκευή νέων τοίχων αντιστήριξης από σκυρόδεμα κατηγορίας C20/25 και επεκτάσεις υπαρχόντων τοίχων αντιστήριξης για την αντιστήριξη των πρανών ανάντι και κατάντι της οδού, αποκατάσταση φρεατίων καθώς και διαμορφώσεις των εισόδων και εξόδων των τεχνικών από σκυρόδεμα, και κατασκευή επενδεδυμένης τάφρου σε θέσεις που θα υποδείξει η υπηρεσία.

– Κατασκευή νέων φρεατίων συλλογής επιφανειακών υδάτων

– Κατασκευή τοίχων αντιστήριξης με συρματοκιβώτια

– Κατασκευή πασσαλοσυστοιχιών με ενιαίο κεφαλόδεσμο για σταθεροποίηση των κατολισθήσεων

– Αποκατάσταση των βλαβών των ερεισμάτων και της υπόβασης – βάσης του οδοστρώματος όπου απαιτείται όπως και αντιστοίχως των ασφαλτικών στρώσεων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • ΑΝΑΣΑ ΙΙ στο τέλος του 2021 με αποκλειστικό κριτήριο τη μείωση του τζίρου #ΑΝΑΣΑΙΙ - https://t.co/FFenszG2SZ -

  • Σύλληψη ιδιοκτήτη #μπαρ για ανεμβολίαστους πελάτες #μπαρ - https://t.co/7KZL6PAnGE -

  • #φωτιά σε ξερά χόρτα στα Καλά Νερά #ΚαλάΝερά #φωτιά - https://t.co/NXwyLcCRuI -

"Αλιεύοντας" την είδηση