Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Έργα οδικής ασφάλειας 1.000.000 ευρώ στο Δήμο Νοτίου Πηλίου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Έργα οδικής ασφάλειας 1.000.000 ευρώ στο Δήμο Νοτίου Πηλίου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Έργα οδικής ασφάλειας 1.000.000 ευρώ στο Δήμο Νοτίου Πηλίου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε παρεμβάσεις ύψους 1.000.000 ευρώ για την ενίσχυση της ασφάλειας στο οδικό δίκτυο του Δήμου Νοτίου Πηλίου προχωρά η Περιφέρεια ς.

Το επόμενο διάστημα ο περιφερειάρχης ς Κώστας υπογράφει τη σύμβαση του υ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Σε συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας , τους περιφερειακούς συμβούλους και τις υπηρεσίες μας προχωράμε στην αποκατάσταση τμημάτων του οδικού δικτύου στο Δήμο Νοτίου Πηλίου» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας . «Το εντάσσεται στις παρεμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 30 εκατ. ευρώ για τη βελτίωση της ασφάλειας στο οδικό του Πηλίου. Με στρατηγικό σχέδιο και ολοκληρωμένες μελέτες που προχωράμε σε χρήσιμα και ανθρώπινα στο Πήλιο» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

Το έργο
Οι παρεμβάσεις βελτίωσης του οδικού δικτύου είναι οι εξής:

1. Κατασκευή τοίχων αντιστήριξης από σκυρόδεμα κατηγορίας C20/25 και επεκτάσεις υπαρχόντων τοίχων αντιστήριξης για τη συγση των πρανών , θα αποκατασταθούν φρεάτια καθώς και διαμορφώσεις των εισόδων και εξόδων των τεχνικών από σκυρόδεμα, , καθώς και κατασκευή επενδεδυμένης τάφρου από σκυρόδεμα C16/20 σε θέσεις που θα υποδείξει η υπηρεσία.
2. Αποκατάσταση των βλαβών των ερεισμάτων και της υπόβασης και βάσης του οδοστρώματος ό,που απαιτείται.
3. Αποκατάσταση των βλαβών των ασφαλιστικών στρώσεων του οδοστρώματος ό,που απαιτείται.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση