Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Έργα οδικής ασφάλειας 1.000.000 ευρώ στο Δήμο Νοτίου Πηλίου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Έργα οδικής ασφάλειας 1.000.000 ευρώ στο Δήμο Νοτίου Πηλίου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Έργα οδικής ασφάλειας 1.000.000 ευρώ στο Δήμο Νοτίου Πηλίου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε παρεμβάσεις ύψους 1.000.000 ευρώ για την ενίσχυση της ασφάλειας στο οδικό δίκτυο του Δήμου Νοτίου Πηλίου προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Το επόμενο διάστημα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπογράφει τη σύμβαση του έργου που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Σε συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις υπηρεσίες μας προχωράμε στην αποκατάσταση τμημάτων του οδικού δικτύου στο Δήμο Νοτίου Πηλίου» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Το έργο εντάσσεται στις παρεμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 30 εκατ. ευρώ για τη βελτίωση της ασφάλειας στο οδικό κύκλωμα του Πηλίου. Με στρατηγικό σχέδιο και ολοκληρωμένες μελέτες που προχωράμε σε χρήσιμα και ανθρώπινα στο Πήλιο» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

Το έργο
Οι παρεμβάσεις βελτίωσης του οδικού δικτύου είναι οι εξής:

1. Κατασκευή τοίχων αντιστήριξης από σκυρόδεμα κατηγορίας C20/25 και επεκτάσεις υπαρχόντων τοίχων αντιστήριξης για τη συγκράτηση των πρανών , θα αποκατασταθούν φρεάτια καθώς και διαμορφώσεις των εισόδων και εξόδων των τεχνικών από σκυρόδεμα, , καθώς και κατασκευή επενδεδυμένης τάφρου από σκυρόδεμα C16/20 σε θέσεις που θα υποδείξει η υπηρεσία.
2. Αποκατάσταση των βλαβών των ερεισμάτων και της υπόβασης και βάσης του οδοστρώματος ό,που απαιτείται.
3. Αποκατάσταση των βλαβών των ασφαλιστικών στρώσεων του οδοστρώματος ό,που απαιτείται.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη φυγόποινου στον Βόλο #σύλληψηφυγόποινου - https://t.co/tNjeuIltN7 -

  • Νεκρός οδηγός Ι.Χ. που έπεσε στη θάλασσα στην Σκόπελο #νεκρόςοδηγός - https://t.co/SxgEONUOS3 -

  • Συμμετοχή ενδιαφερομένων στην επετειακή έκδοση με θέμα «1922-2022: εκατό χρόνια από την Καταστροφή»… - https://t.co/fbKBhCXLzI -

"Αλιεύοντας" την είδηση