Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Έργα και μελέτες για το Πουρί και τη Μακρυρράχη
Έργα και μελέτες για το Πουρί και τη Μακρυρράχη

Έργα και μελέτες για το Πουρί και τη Μακρυρράχη

Η αεριφερειάρχης και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο της τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Πουρίου Ιωάννη Δελεντζέ και τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Πουρίου Ιωάννη Σέχα.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν μεταξύ άλλων τα της στις περιοχές που επλήγησαν από τις πρόσφατες σφοδρές βροχοπτώσεις, τα αλημμυρικά έργα στην περιοχή που την προστάτεψαν και την θωράκισαν, τα τοιχία αντιστήριξης και την πορεία των ασφαλτοστρώσεων.

Ειδική μνεία έγινε για τις εργασίες αποκατάστασης που θα πραγματοποιηθούν στο ρέμα Ιμπραήμ πριν το Πουρί, τις εργασίες πασσαλώσεων και τους καθαρισμούς των τριγωνικών τάφρων.

Η Δ/νση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. και Σποράδων βρίσκεται στο στάδιο της ολος της μελέτης δημοπράτησης του έργου αποκατάστασης του ρέματος Ιμπραήμ.

Να σημειωθεί πως στην περιοχή του Πουρίου έχουν εκτελεστεί ήδη οι εξής εργασίες:

  • Στην Ε.Ο. Ζς-Πουρίου αποπερατώθηκαν οι πασσαλοδιατρήσεις και σκυροδετήσεις κεφαλόδεσμων και η αποκατάσταση οδοστρώματος

  • Κατασκευή τριγωνικής τάφρου απορροής ομβρίων καθ' όλο το μήκος της οδού

  • Κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης

  • Καθαρισμός όλων των υφιστάμενων τεχνικών

Παράλληλα οριστικοποιήθηκε η έναρξη εργασιών για την υπογειοποίηση των αγωγών άρδευσης στο Πουρί και τη Μακρυρράχη, αμέσως μετά την πάροδο των δυσμενών χειμερινών καιρικών συνθηκών, ενώ όταν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες θα ξεκινήσουν, επίσης, και πάλι οι στο της περιοχής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση