Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Έργα ενίσχυσης οδικής ασφάλειας σε περιοχές του Νοτίου Πηλίου
Έργα ενίσχυσης οδικής ασφάλειας σε περιοχές του Νοτίου Πηλίου

Έργα ενίσχυσης οδικής ασφάλειας σε περιοχές του Νοτίου Πηλίου

Συνεχίζονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας τα έργα ενίσχυσης οδικής ασφάλειας σε περιοχές του Νοτίου Πηλίου. Μέχρι σήμερα, ολοκληρώθηκαν ασφαλρώσεις συνολικού μήκους 6,3 χλμ στους δρόμους Προμύρι – Κατηγιώργης και Κόττες – Τρίκερι.

Οι εντάσσονται στο πλαίσιο της συντήρησης του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της στο Νότιο , συνολικού προϋπολογισμού ένταξης 2.000.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της .

««Η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι ένα απέραντο εργοτάξιο καθώς έχουμε σε εξέλιξη εκατοντάδες έργα που ικανοποιούν τις ανάγκες των ανθρώπων» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Σε συνεργασία με την Αεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις τεχνικές μας υπηρεσίες χρηματοδοτούμε και εκτελούμε έργα που βελτιώνουν τις και ενισχύουν την οδική ασφάλεια παντού, σε μια δύσκολη εποχή για τα δημόσια έργα.

Με σωστή προετοιμασία δδικούμε και εξασφαλίζουμε πόρους για έργα που αποδίδουν ασφαλείς και σύγχρονες στους πολίτες, στηρίζουν την τοπική και βελτιώνουν την καθημερινότητα των ανθρώπων» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Δείτε το βίντεο:

 

 

"Αλιεύοντας" την είδηση