Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Εποικοδομητική σύσκεψη Δημάρχου Νοτίου Πηλίου και Κυβερνητικού κλιμακίου
Εποικοδομητική σύσκεψη Δημάρχου Νοτίου Πηλίου και Κυβερνητικού κλιμακίου

Εποικοδομητική σύσκεψη Δημάρχου Νοτίου Πηλίου και Κυβερνητικού κλιμακίου

Τ θέμτα  του Δήμου οτίου Πηλίου που άπτονται της αρμοδιότητας του Υπουργείου  αυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του Υπουργείου Περιβάλλοντος και  Ενέργειας συζητήθηκαν σε σύσκεψη μεταξύ του Δημάρχου Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικού, του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ι. Πλακιωτάκη,  του ..  Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Ευ. Κυριαζόπουλου και  της Γ.Γ. του Υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος Αλεξάνδρας Σδούκου, στα γραφεία της .

Ο κ. Μιτζικός ενημέρωσε το Κυβερνητικό κλιμάκιο για τα θέματα του Δήμου Νοτίου Πηλίου και συγκεκριμένα για την διαδικασία δημοπράτησης των μαρίνων και των αλιευτικών καταφυγίων, για την δημοπράτηση της χερσαίας ζώνης από έως Αλογόπορο και για τη μελέτη του θαλάσσιου τμήματος που  έχει ολοκληρωθεί κατά 90%.

 Ο Δήμαρχος  Νοτίου Πηλίου ευχαρίστησε τον Υπουργό για την ενίσχυση της ακτοπλοϊκής γραμμής Αγίας ς Τρικερίου- με τέσσερα δρομολόγια/ εβδομάδα, χαρακτηρίζοντας ιδιαίτερης σημασίας την παρέμβαση αυτή για την εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών.

Επίσης ο κ. Μιτζικός έθεσε στην  κα Σδούκου το θέμα επέκτασης του Φυσικού Αερίου στο Νότιο Πήλιο, ζήτημα το οποίο θα τεθεί στο Υπουργείο   Ενέργειας και Περιβάλλοντος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση