Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Εποικοδομητική συνεργασία Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου με επαγγελματίες του Χορευτού
Εποικοδομητική συνεργασία Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου με επαγγελματίες του Χορευτού

Εποικοδομητική συνεργασία Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου με επαγγελματίες του Χορευτού

Την ποτελεσμτική συν τους στο πλαίσιο της συναντίληψης για την προσφορά στην τοπική κοινωνία, επαναβεβαίωσαν στην πρόσφατη συνάντησή τους εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής Ζς – Μουρεσίου και των επαγγελματιών του Χορευτού.

Στη συζητήθηκαν ενέργειες οι οποίες δρομολογούνται άμεσα εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου όπως εξωραϊσμοί, αναβαθμίσεις οδικών δικτύων, καθαρισμοί, ευπρεπισμοί κοινόχρηστων χώρων κ.ά.

Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής στη συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΔΣ  Γιαν. Μούτος και οι αντιδήμαρχοι   Αλτίνης, Ρεπανίδης, Γαρυφάλλου και Κοντογιώργος,  καθώς ο δήμαρχος  Π. Κουτσάφτης συμμετείχε στην , στο Μέγαρο , στη συνάντηση των 33 δημάρχων ορεινών Δήμων με τον πρωθυπουργό.

Από την πλευρά των επαγγελματιών Χορευτού συμμετείχαν οι   Σάκης Μπαρούτας πρόεδρος συλλόγου Ξένιος Ζεύς, Ιάσων Λαζόπουλος , Χριστίνα Παπούλια και Παναγιώτης Γκαγκάκης μέλος, θέτοντας θέματα που αφορούν στα εξής:

1. Κατάσταση έργων δρόμων

2. Ολοκλήρωση οδοποιίας

3. Καθαριότητα και οργάνωση παραλίας Χορευτού

4. Ολοκλήρωση αλιευτικού καταφυγίου Χορευτού

5. Καθαρισμός και διάνοιξη μονοπατιών

6. Δημιουργία διαδρόμων για πεζούς κ.ά.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση