Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΠΗΛΙΟ / Εποικοδομητικές συναντήσεις εργασίας είχε ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου  στην Αθήνα
Εποικοδομητικές συναντήσεις εργασίας είχε ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου  στην Αθήνα

Εποικοδομητικές συναντήσεις εργασίας είχε ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου  στην Αθήνα

Κύκλο συναντήσεων και συνεργασιών με μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου και γενικούς γραμματείς Υπουργείων είχε ο  δήμαρχος Νοτίου Πηλίου  Μιχάλης Μιτζικός  στην Αθήνα , προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες  έργων στον Δήμο.

Ειδικότερα,  συμμετείχε σε σύσκεψη εργασίας στο Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής με τον γενικό γραμματέα Λιμένων του Υπουργείου Ναυτιλίας  Ευάγγελο Κυριαζόπουλο  για ζητήματα που αφορούν στις  μελέτες νομιμοποίησης και ανάπτυξης των λιμενικών εγκαταστάσεων του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Μία δεύτερη εργασίας έγινε με τον διευθύνοντα σύμβουλο Κτιριακών  Υποδομών  Δημοσίου (ΚΤΥΠ ΑΕ)   Αθανάσιο Γιάνναρη.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης έγινε  έλεγχος των στοιχείων ωρίμανσης  της μελέτης/κατασκευής σχολικών υποδομών και συγκεκριμένα  μίας αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, καθώς  και  του  σχολικού κλειστού γυμναστηρίου που πρόκειται να υλοποιηθεί στο -Λύκειο Αργαλαστής.

Τέλος  ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου  είχε εργασίας με τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης  Γεώργιο Γεωργαντά, τη βουλευτή Μαγνησίας  και τη διευθύντρια υφυπουργού  Χορμόβα Γιάννα κατά την οποία εξετάστηκαν θέματα υποδομών και ανάπτυξης του Δήμου .

Συγκεκριμένα  εξετάστηκε η άμεση στελέχωση και λειτουργία ΚΕΠ στην Αργαλαστή , ενώ υπήρξε δέσμευση του Υπουργείου για σύσταση ΚΕΠ στο Τρίκερι  και ένταξη του Δήμου Νοτίου Πηλίου στην πλατφόρμα του Υπουργείου myKEPlive.

Μετά τις συσκέψεις εργασίας  ο κ. Μιτζικός δήλωσε: ” Είχαμε  μια σειρά εποικοδομητικών συναντήσεων εργασίας στην Αθήνα , με κυβερνητικά στελέχη και Γενικούς Γραμματείς.  Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η υποδομών στον Δήμο μας για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας. Προχωράμε”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αθίγγανοι αποπειράθηκαν να κλέψουν σίδερα από το 304 ΠΕΒ #304ΠΕΒ - https://t.co/77vUkRJTWG -

  • Σύγχρονο αστικό πάρκο στη συνοικία Γερμανικών στη Νέα Ιωνία Βόλου #συνοικίαΓερμανικών - https://t.co/ae8Lawr4zd -

  • Εκδηλώσεις στη μνήμη Εβραίων μαρτύρων και ηρώων του Ολοκαυτώματος #μνήμηΕβραίων - https://t.co/OIfBRsRJQo -

"Αλιεύοντας" την είδηση