Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Επιστολή Κ. Παπανάτσιου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για την υλοποίηση του βιολογικού Καλών Νερών
Επιστολή Κ. Παπανάτσιου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για την υλοποίηση του βιολογικού Καλών Νερών

Επιστολή Κ. Παπανάτσιου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για την υλοποίηση του βιολογικού Καλών Νερών

 

Επιστολή προς το περιφερειάρχη ς Κ. Αγορστό και την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δ. απέστειλλε η ς Μαγνησίας Κ. για το θέμα της πραγματοποίησης του έργου: «ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΚΡΟΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΚΑΛΩΝ ΝΕΡΩΝ Δ.Ε. ΜΗΛΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ».

Στην επιστολή της η κ. αναφέρεται στις επιστολές του Συλλόγου Τουριστικής Ανάπτυξης Καλών Νερών Μαγνησίας και της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Νοτίου Πηλίου που αφορούν το θέμα της πραγματοποίησης του εν λόγω έργου το οποίο έχει ενταχθεί στο «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014 – 2020». Σύμφωνα με τις προαναφερόμενες επιστολές εκφράζονται διαμαρτυρίες καθώς δε προχωράει η υλοποίησή του.

Η Βουλευτής αναφέρει ότι το έργο αδειοδοτήθηκε και εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ 2014-2020 μετά από πολύχρονη προσπάθεια με σκοπό να βελτιώσει τη ποιότητα ς των κατοίκων του παραλιακού μετώπου του Νοτίου Πηλίου και να προστατεύσει το φυσικό περιβάλλον της περιοχής και βρίσκεται, εξ όσων είναι γνωστά, στα τελικά στάδια για τη δημοπράτησή του.

Η ς επισημαίνει ότι στις προαναφερόμενες επιστολές εκφράζεται έντονα η ανησυχία για τη πορεία υλοποίησης του έργου για διάφορους λόγους που αφορούν σε συζητήσεις για τροποποίηση ή μη του έργου κάτι που θα καθυστερήσει την υλοποίηση του με κίνδυνο απένταξής του από το ΕΣΠΑ 2014-2020.

Τέλος η κ. Παπανάτσιου με την επιστολή της ζητά να ενημερωθεί από τη Περιφέρεια που είναι φορέας υλοποίησης του έργου, για τα παρακάτω:

-Εάν υπάρχει πρόθεση μη υλοποίησης μέρους ή ολόκληρου του έργου.
-Εάν υπάρχει πρόθεση τροποποίησής του και αν ναι, σε ποια σημεία και για ποιο λόγο.

Σε περίπτωση που τα παραπάνω ερωτήματα είναι αρνητικά, να κοινοποιηθεί το χρονοδιάγραμμα δημοπράτησης και υλοποίησης του έργου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση