Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Επιστολή Κ. Παπανάτσιου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για την υλοποίηση του βιολογικού Καλών Νερών
Επιστολή Κ. Παπανάτσιου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για την υλοποίηση του βιολογικού Καλών Νερών

Επιστολή Κ. Παπανάτσιου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για την υλοποίηση του βιολογικού Καλών Νερών

 

Επιστολή προς το περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό και την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δ. Κολυνδρίνη απέστειλλε η βουλευτής Μαγνησίας Κ. Παπανάτσιου για το θέμα της πραγματοποίησης του έργου: « ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΚΡΟΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΛΩΝ ΝΕΡΩΝ Δ.Ε. ΜΗΛΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ».

Στην επιστολή της η κ. Παπανάτσιου αναφέρεται στις επιστολές του Συλλόγου Τουριστικής Ανάπτυξης Καλών Νερών Μαγνησίας και της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Νοτίου Πηλίου που αφορούν το θέμα της πραγματοποίησης του εν λόγω έργου το οποίο έχει ενταχθεί στο «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014 – 2020». Σύμφωνα με τις προαναφερόμενες επιστολές εκφράζονται διαμαρτυρίες καθώς δε προχωράει η υλοποίησή του.

Η Βουλευτής αναφέρει ότι το έργο αδειοδοτήθηκε και εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ 2014-2020 μετά από πολύχρονη προσπάθεια με σκοπό να βελτιώσει τη ποιότητα ζωής των κατοίκων του παραλιακού μετώπου του Νοτίου Πηλίου και να προστατεύσει το φυσικό περιβάλλον της περιοχής και βρίσκεται, εξ όσων είναι γνωστά, στα τελικά στάδια για τη δημοπράτησή του.

Η βουλευτής επισημαίνει ότι στις προαναφερόμενες επιστολές εκφράζεται έντονα η ανησυχία για τη πορεία υλοποίησης του έργου για διάφορους λόγους που αφορούν σε συζητήσεις για τροποποίηση ή μη εκτέλεση του έργου κάτι που θα καθυστερήσει την υλοποίηση του με κίνδυνο απένταξής του από το ΕΣΠΑ 2014-2020.

Τέλος η κ. Παπανάτσιου με την επιστολή της ζητά να ενημερωθεί από τη που είναι φορέας υλοποίησης του έργου, για τα παρακάτω:

-Εάν υπάρχει πρόθεση μη υλοποίησης μέρους ή ολόκληρου του έργου.
-Εάν υπάρχει πρόθεση τροποποίησής του και αν ναι, σε ποια σημεία και για ποιο λόγο.

Σε περίπτωση που τα παραπάνω ερωτήματα είναι αρνητικά, να κοινοποιηθεί το χρονοδιάγραμμα δημοπράτησης και υλοποίησης του έργου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παράσυρση 12χρονου στην Αγριά #παράσυρσημεμηχανάκι - https://t.co/9cEOooXEsB -

  • Ο ύπατος αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/HKjdqTX0sp… -

  • Θερινά δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/K27VDcMyfX -

"Αλιεύοντας" την είδηση