Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Επίσπευση επισκευαστικών εργασιών στο Κέντρο Υγείας ζητά ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου
Επίσπευση επισκευαστικών εργασιών στο Κέντρο Υγείας ζητά ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου

Επίσπευση επισκευαστικών εργασιών στο Κέντρο Υγείας ζητά ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου

Την επίσπευση των διαδικασιών για την υλοποίηση των εγκεκριμένων με 175.000 ευρώ από το ΠΔΕ επισκευών στο Κέντρο Υγείας Ζς, ζητά ο Δήμος Ζς – Μουρεσίου.

Με παρεμβάσεις του στους αρμόδιους κυβερνητικούς και την Θεσσαλίας, ο δήμαρχος τόνισε την ανάγκη να κινηθούν ταχύτατα οι διαδικασίες και οι εργασίες να ξεκινήσουν το συντομότερο ώστε τη χειμερινή περίοδο το Κέντρο Υγείας να μην αντιμετωπίζει προβλήματα.

Μετά από προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής και τη στήριξη του αιτήματος από την υφυπουργό Οικονομικών , έγινε δυνατή η του έργου «Επισκευαστικές εργασίες στις κτιριακές , κατασκευή νέας στέγης και αντικατάσταση των συστημάτων θέρμανσης» με 175.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

“Μέσα σε ένα δυσχερές δημοσιονομικό περιβάλλον, αναδείξαμε το πρόβλημα που αγγίζει χιλιάδες κατοίκους και τουρίστες της περιοχής και το αποδέχτηκε το αίτημά μας για εξασφάλιση πιστώσεων για την επισκευή του Κέντρου Υγείας.

Λόγω της ιδιαίτερης σημασίας της μοναδικής δημόσιας δομής υγείας στην περιοχή και των καιρικών συνθηκών, ζητούμε επίσπευση διαδικασιών ώστε οι επισκευές να αρχίσουν το συντομότερο στο Κέντρο Υγείας.
Να μην παρέλθει δηλαδή η χειμερινή περίοδος η οποία μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα το κτίριο και να απαιτηθούν επιπλέον εργασίες”, επισήμανε ο δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση