Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Επίσκεψη Κατερίνας Παπανάτσιου στην Αργαλαστή
Επίσκεψη Κατερίνας Παπανάτσιου στην Αργαλαστή

Επίσκεψη Κατερίνας Παπανάτσιου στην Αργαλαστή

 

Την Αργαλαστή επισκέφτηκε στις 19/6/2020 η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας και αναπληρώτρια τομεάρχης οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου.

Η βουλευτής , ενόψει και της καλοκαιρινής περιόδου, συζήτησε με πολίτες,  επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μετά την πανδημία και για το οικονομικό πρόγραμμα «Μένουμε Όρθιοι» του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Στη συνέχεια η κ. Παπανάτσιου, επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής, όπου ενημερώθηκε από την διευθύντρια κα Σωλήνη Ελένη για την προετοιμασία και το σχέδιο δράσης σε περίπτωση κρούσματος κορωναϊού σε μία περιοχή όπου ο πληθυσμός κατά τους καλοκαιρινούς μήνες αυξάνεται κατά πολύ.

Κατά την επίσκεψη διαπιστώθηκε ότι ακόμα δεν έχει γίνει καμία ενέργεια για την τοποθέτηση isobox, για χώρο υποδοχής των ασθενών.

έλος, συζητήθηκαν εκτενώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζει συνολικά η περιοχή σε επίπεδο πρωτοβάθμιας υγείας.

Η κ. Παπανάτσιου δεσμεύτηκε να ξαναεπισκεφθεί την ευρύτερη περιοχή του Νοτίου Πηλίου προκειμένου να υπάρχει συνεχής ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και να συναντηθεί και με άλλους τοπικούς φορείς της περιοχής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ψηφιακή αναλυτική καταγραφή των ορίων οικισμών του Πηλίου - https://t.co/iv3nHzIXkf -

  • Μνήμη Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου - https://t.co/xMDKSgKeKm -

  • Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 στη Θεσσαλονίκη ο στίβος της Νίκης Βόλου - https://t.co/AymXbYjMZ9 -

"Αλιεύοντας" την είδηση