Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Επίσκεψη Δκτη ΔΙΠΥΝ Μαγνησίας στο Δ. Ζαγοράς- Μουρεσίου
Επίσκεψη Δκτη ΔΙΠΥΝ Μαγνησίας στο Δ. Ζαγοράς- Μουρεσίου

Επίσκεψη Δκτη ΔΙΠΥΝ Μαγνησίας στο Δ. Ζαγοράς- Μουρεσίου

Στον Δήμο ς- Μουρεσίου βρέθηκε  σήμερα (04/5/2020) ο Διοικητής της ΔΙ.Π.Υ.. ς, Πύραρχος . Μητσιογιάννης, προκειμένου να επιθεωρήσει χώρους στους οποίους θα εγκατασταθεί το νέο Θερινό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, σύμφωνα με το νέο αντιπυρικό σχεδιασμό.

Προηγήθηκε ανεπίσημη με τον δήμαρχο ς Μουρεσίου  Παναγιώτη Κουτσάφτη, η οποία έγινε σε εξαιρετικό κλίμα συνς.

Οι δυο άντρες αντάλλαξαν απόψεις για την καλύτερη αντιπυρική θωράκιση του Δήμου, ενόψει και των συσκέψεων των Συντονιστικών Οργάνων που θα ακολουθήσουν, καθώς πρόκειται για περιοχή ιδιαίτερα μεγάλης έκτασης, που αποτελεί και βασικό τουριστικό θέρετρο του νομού.

Το θερινό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο θα εγκατασταθεί στην Τσαγκαράδα, σε χώρους που στεγαζόταν  ο πρώην Εθελοντικός Σταθμός, οι οποίοι θα ανακαινιστούν πλήρως, προκειμένου να είναι λειτουργικοί.

ια το διοικητή της ΔΙ.ΠΥ.Ν. ς άμεσα θα υπάρξουν ανάλογες επισκέψεις στους υιπους Δήμους του νομού, προκειμένου να επιλεχθούν οι καταλληλότεροι χώροι, από πλευράς υποδομών και επιχειρησιακής δυνατότητας, ώστε οι Δήμοι να προχωρήσουν στην τελική φάση ετοιμασίας των εγκαταστάσεων που θα στεγάσουν τα Θερινά Πυροσβεστικά Κλιμάκια, δεδομένου ότι βρισκόμαστε ήδη στην αντιπυρική περίοδο.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση