Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Επίσκεψη Δκτη ΔΙΠΥΝ Μαγνησίας στο Δ. Ζαγοράς- Μουρεσίου
Επίσκεψη Δκτη ΔΙΠΥΝ Μαγνησίας στο Δ. Ζαγοράς- Μουρεσίου

Επίσκεψη Δκτη ΔΙΠΥΝ Μαγνησίας στο Δ. Ζαγοράς- Μουρεσίου

Στον Δήμο Ζαγοράς- Μουρεσίου βρέθηκε  σήμερα (04/5/2020) ο Διοικητής της ΔΙ.Π.Υ.. Μαγνησίας, Πύραρχος . Μητσιογιάννης, προκειμένου να επιθεωρήσει χώρους στους οποίους θα εγκατασταθεί το νέο Θερινό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, σύμφωνα με το νέο αντιπυρικό σχεδιασμό.

Προηγήθηκε ανεπίσημη συνάντηση με τον δήμαρχο Ζαγοράς Μουρεσίου  Παναγιώτη Κουτσάφτη, η οποία έγινε σε εξαιρετικό συνεργασίας.

Οι δυο άντρες αντάλλαξαν απόψεις για την καλύτερη αντιπυρική θωράκιση του Δήμου, ενόψει και των συσκέψεων των Συντονιστικών Οργάνων που θα ακολουθήσουν, καθώς πρόκειται για περιοχή ιδιαίτερα μεγάλης έκτασης, που αποτελεί και βασικό τουριστικό θέρετρο του νομού.

Το θερινό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο θα εγκατασταθεί στην , σε χώρους που στεγαζόταν  ο πρώην Εθελοντικός Σταθμός, οι οποίοι θα ανακαινιστούν πλήρως, προκειμένου να είναι λειτουργικοί.

Για το διοικητή της ΔΙ.ΠΥ.. Μαγνησίας άμεσα θα υπάρξουν ανάλογες επισκέψεις στους υπόλοιπους Δήμους του νομού, προκειμένου να επιλεχθούν οι καταλληλότεροι , από πλευράς υποδομών και επιχειρησιακής δυνατότητας, ώστε οι να προχωρήσουν στην τελική φάση ετοιμασίας των εγκαταστάσεων που θα στεγάσουν τα Θερινά Πυροσβεστικά Κλιμάκια, δεδομένου ότι βρισκόμαστε ήδη στην αντιπυρική περίοδο.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εμβολιασμός: Άνοιξε η πλατφόρμα για τους 18-24 ετών #εμβολιασμόςCovid - https://t.co/mxYkWnwdmq -

  • Παρουσιάζεται το βιβλίο «#Βασιλική» της Λεμονιάς Μουλά #Βασιλική - https://t.co/kBgYuiE1qn -

  • Εκτελούσε παράνομα #εργασίες σε εξωτερικό λουτρό  #εργασίες - https://t.co/RckgBgYdkI -

"Αλιεύοντας" την είδηση