Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Επίσκεψη Δκτη ΔΙΠΥΝ Μαγνησίας στο Δ. Ζαγοράς- Μουρεσίου
Επίσκεψη Δκτη ΔΙΠΥΝ Μαγνησίας στο Δ. Ζαγοράς- Μουρεσίου

Επίσκεψη Δκτη ΔΙΠΥΝ Μαγνησίας στο Δ. Ζαγοράς- Μουρεσίου

Στον Δήμο Ζαγοράς- Μουρεσίου βρέθηκε  σήμερα (04/5/2020) ο Διοικητής της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Μαγνησίας, Πύραρχος Ν. Μητσιογιάννης, προκειμένου να επιθεωρήσει χώρους στους οποίους θα εγκατασταθεί το νέο Θερινό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, σύμφωνα με το νέο αντιπυρικό σχεδιασμό.

Προηγήθηκε ανεπίσημη συνάντηση με τον δήμαρχο Ζαγοράς Μουρεσίου  Παναγιώτη Κουτσάφτη, η οποία έγινε σε εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας.

Οι δυο άντρες αντάλλαξαν απόψεις για την καλύτερη αντιπυρική θωράκιση του Δήμου, ενόψει και των συσκέψεων των Συντονιστικών Οργάνων που θα ακολουθήσουν, καθώς πρόκειται για περιοχή ιδιαίτερα μεγάλης έκτασης, που αποτελεί και βασικό τουριστικό θέρετρο του νομού.

Το θερινό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο θα εγκατασταθεί στην Τσαγκαράδα, σε χώρους που στεγαζόταν  ο πρώην Εθελοντικός Σταθμός, οι οποίοι θα ανακαινιστούν πλήρως, προκειμένου να είναι λειτουργικοί.

Για το διοικητή της ΔΙ.ΠΥ.Ν. Μαγνησίας άμεσα θα υπάρξουν ανάλογες επισκέψεις στους υπόλοιπους Δήμους του νομού, προκειμένου να επιλεχθούν οι καταλληλότεροι χώροι, από πλευράς υποδομών και επιχειρησιακής δυνατότητας, ώστε οι Δήμοι να προχωρήσουν στην τελική φάση ετοιμασίας των εγκαταστάσεων που θα στεγάσουν τα Θερινά Πυροσβεστικά Κλιμάκια, δεδομένου ότι βρισκόμαστε ήδη στην αντιπυρική περίοδο.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Φωτιά σε οίκημα στις φυλακές Κασσαβέτειας - https://t.co/Q52FyiNYfI -

  • Πρόσληψη 11 ατόμων στον Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου - https://t.co/4VfjL5JCDD -

  • Όλα τα δείγματα αρνητικά στα rapid-test σε υπαλλήλους της ΠΕΜΣ - https://t.co/rM82bvDsAO -

"Αλιεύοντας" την είδηση