Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Επίσκεψη Αθανάσιου Λιούπη στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς
Επίσκεψη Αθανάσιου Λιούπη στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς

Επίσκεψη Αθανάσιου Λιούπη στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς

Επανέλαβε την ανάγκη ίδρυσης τομέα ΕΚΑΒ για τις διακομιδές

Τη Ζαγορά επισκέφθηκε την Τρίτη το πρωί ο Βουλευτής Ν. Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας και συναντήθηκε με τον δήμαρχο Ζαγοράς Μουρεσίου Παναγιώτη Κουτσάφτη.

Μεταξύ άλλων συζητήσαν  τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς.
Αρχικά ο κ. Λιούπης, γνώστης της υποστελέχωσης, που εδώ και χρόνια υφίσταται το Κέντρο Υγείας, συζήτησε με τον δήμαρχο, ότι με την υπογραφή των συμβάσεων των επικουρικών οδηγών ασθενοφόρου από το Υπουργείο Υγείας, θα καλυφθούν οι βάρδιες, πολλές από τις οποίες τώρα είναι ακάλυπτες.
Παρόλα αυτά, ο βουλευτής ανέφερε ότι το πρόβλημα των διακομιδών, που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας δεν επιλύεται με συμβάσεις επικουρικών οδηγών, αλλά με την ίδρυση τομέα ΕΚΑΒ, αίτημα που ο κ. Λιούπης κατέθεσε για ακόμη μια φορά στον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, στην πρόσφατη συνάντησή τους.

Έπειτα, μετέβη στο Κέντρο Υγείας όπου συζήτησε τόσο με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όσο και με τον οδηγό ασθενοφόρου, που εκτελούσε την βάρδια του.

Οι γιατροί ανέφεραν σε σχέση με το κτήριο ότι οι επισκευές στη στέγη ολοκληρώθηκαν, απομένουν μερικές μικρές εργασίες, οι οποίες έχουν δρομολογηθεί.

Σε ότι αφορά στην υποστελέχωση επισημάνθηκαν οι και τονίστηκε η άμεση ανάγκη πλήρωσης όλων
των θέσεων προκειμένου το Κέντρο Υγείας να λειτουργεί ομαλά και ασφαλώς προς όφελος όλων των κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής.

Ο κ. Λιούπης εξέφρασε τη στήριξή του σε όλο το προσωπικό του Κέντρου Υγείας γνωρίζοντας και από τη θέση του γιατρού του Νοσοκομείου Βόλου τα προηγούμενα χρόνια τον αγώνα που κάνουν οι γιατροί, οι νοσηλευτές και όλοι οι εργαζόμενοι να ανταπεξέλθουν σε δύσκολα πολλές φορές περιστατικά.

Σημείωσε πως θα μεταφέρει στην 5η Υ.ΠΕ και το Υπουργείο την ανάγκη κάλυψης οργανικών θέσεων γιατρών και λοιπών εργαζομένων, ζητώντας την ένταξή τους στην ερχόμενη προκήρυξη.

Τέλος, ευχαρίστησε όλο το προσωπικό και δήλωσε πως θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια για την βελτίωση στις παροχές υγείας προς τους πολίτες , αλλά και στις συνθήκες εργασίας του υγειονομικού προσωπικού.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση