Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Eπιχειρηματίας επιτέθηκε σε οικονομικούς επιθεωρητές
Eπιχειρηματίας επιτέθηκε σε οικονομικούς επιθεωρητές

Eπιχειρηματίας επιτέθηκε σε οικονομικούς επιθεωρητές

Eπιχειρημτίς της Αγριάς επιτέθηκε στους οικονομικούς επιθεωρητές των υπηρεσιών  και ς που έκαναν έλεγχο στο κατάστημά του. 

Είναι η δεύτερη φορά που διενεργήθηκε έλεγχος στο κατάστημά του μέσα στο καλοκαίρι, ενώ η χθεσινή επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο καταγγελίας που είχε γίνει σε βάρος του. 

Οι οικονομικές υπηρεσίες έχουν ήδη ενημερώσει το υπουργείο Οικονομίας για το περιστατικό, ενώ κλήθηκε και η καθώς εθεάθη περιπολικό έξω από το κατάστημά του στις 9 περίπου το βράδυ.

Συγκεκριμένα συνελήφθη χθες (17 Αυγούστου 2017) στην Αγριά , από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ο ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Χθες το βράδυ ο συλληφθείς απείλησε λεκτικά τρεις υπαλλήλους της Υπηρεσίας Έρευνας και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων (Υ.Ε.Δ.Δ.Ε.) Θεσσαλονίκης, οι οποίοι λίγο πριν είχαν προβεί σε έλεγχο του καταστήματός του και βεβαίωσαν παράβαση.

Οι υπάλληλοι ενημέρωσαν σχετικά τις αστυνομικές Αρχές, αναφέροντας ότι κατά την απομάκρυνσή τους αντιλήφθηκαν κρότο, που εκτιμούν ότι προήλθε από χρήση όπλου.

Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη και από την έρευνα στο κατάστημά του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν με γεμιστήρα που περιείχε (5) φυσίγγια, πιστόλι κρότου με γεμιστήρα που περιείχε κάλυκα αβολίδωτου φυσιγγίου και (2) σπαθιά, τα οποία κατείχε .

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν πιστόλι με γεμιστήρα που περιείχε (6) φυσίγγια, (60) φυσίγγια, δύο κάλυκες φυσιγγίων, (13) αβολίδωτα φυσίγγια, τα οποία επίσης κατείχε .

Βρέθηκαν ακόμα μεγάλο χρηματικό ποσό καθώς και χρυσές λίρες, τα οποία κατασχέθηκαν προκειμένου να διερευνηθεί η νομιμότητα της κατοχής τους και η τυχόν διάπραξη φορολογικών ή άλλων σχετικών οικονομικών παραβάσεων.

Επιπλέον, κατασχέθηκε κυνηγετική καραμπίνα με (25) φυσίγγια, την οποία ο 54χρονος κατείχε νόμιμα.

Ο συλληφθείς οδηγείται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση