Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Επιχείρηση για δύο τουρίστες που εγκλωβίστηκαν σε φαράγγι στον Μυλοπόταμο 
Επιχείρηση για δύο τουρίστες που εγκλωβίστηκαν σε φαράγγι στον Μυλοπόταμο 

Επιχείρηση για δύο τουρίστες που εγκλωβίστηκαν σε φαράγγι στον Μυλοπόταμο 

Με ολοκληρώθηκε γύρω στις 2.00  μετά το μεσημέρι, επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης δύο τουριστών από την Αθήνα περίπου 35 ετών που είχαν εγκλωβιστεί σε φαράγγι στο Μυλοπόταμο στο Ξουρίχτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο τουρίστες βρίσκονται για στο Πήλιο και χθες το απόγευμα έκαναν πεζοπορία, όταν κάποια στιγμή στην περιοχή του Ξουριχτίου σε φαράγγι, δύσβατο σημείο στον Μυλοπόταμο εγκλωβίστηκαν.

Οι δύο φαίνεται ότι έμειναν όλο το βράδυ εκεί, ενώ η ενημερώθηκε σήμερα νωρίς το πρωί κι άμεσα ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη διάσωσή τους.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν συνολικά πέντε οχήματα της ς και της  ΕΜΑΚ ς με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, συνολικά 10 άτομα, ενώ σημαντική ήταν και η συμβολή κατοίκου της περιοχής, καθώς το σημείο ήταν ιδιαίτερα δύσβατο.

Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι η επιχείρηση ολοκληρώθηκε, οι δύο τουρίστες καλά στην τους μεταφέρθηκαν από τους πυροσβέστες σε σημείο όπου τους περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τους παρέλαβε και τους μετέφερε στο Κ.Υ. ς για προληπτικούς λόγους για να τους παρασχεθούν οι .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση