Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Επί τάπητος θέματα του Δήμου Νοτίου Πηλίου
Επί τάπητος θέματα του Δήμου Νοτίου Πηλίου

Επί τάπητος θέματα του Δήμου Νοτίου Πηλίου

Σειρά επαφών με κυβερνητικά στελέχη είχε ο Δήμαρχος Μιχ. Μιτζικός στην Αθήνα

Η ανάπτυξη και αναβάθμιση του τουριστικού προορισμού του Δήμου Νοτίου Πηλίου,  η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και η οικονομική ανάπτυξη του Δήμου τέθηκαν σε σειρά συναντήσεων του Δημάρχου Μιχάλη Μιτζικού με κυβερνητικά στελέχη στην Αθήνα.

Ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου συναντήθηκε με τον υπουργό Ναυτιλίας Ιωάννη Πλακιωτάκη και  συζητήθηκε η χωροταξική οργάνωση του θαλάσσιου μετώπου  και η δρομολόγηση λιμενικών έργων που θα καλύψουν τις ανάγκες,  με ασφάλεια και σεβασμό, στην κλίμακα και την ιδιαίτερη ακτογραμμή του παραλιακού μετώπου.

Επίσης ο κ. Μιτζικός συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Θεόδωρο Κλιάρη , που  έλκει την καταγωγή του από το Τρίκερι,  (Τοπική Κοινότητα του Δήμου Νοτίου Πηλίου) και αφού αντήλλαξαν ευχές και συγχαρητήρια για την ανάληψη των  νέων τους καθηκόντων, συζήτησαν θέματα της περιοχής με τη μεγάλη ακτογραμμή.

Επίσης ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου είχε συνάντηση εργασίας με τον υφυπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο, τη βουλευτή  Ζέττα Μακρή και τον γ.γ.  ΥΠΕΣ Μιχάλη Σταυριανουδάκη.

Στη συνάντηση εργασίας που έγινε σε πολύ καλό κλίμα τέθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν  στον Δήμο Ν. Πηλίου και συμφωνήθηκε η  δρομολόγηση ενεργειών για την αξιοποίηση της περιοχής.

Η Δημοτική Αρχή Νοτίου Πηλίου θα συνεχίσει σε αυτή την κατεύθυνση, με αποτελεσματικές ενέργειες, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και την οικονομική ανάπτυξη του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η Περιφέρεια Θεσσαλίας αντικαθιστά τον ενεργοβόρο φωτισμό δρόμων με 7.700 οδοφωτιστικά τύπου LED… - https://t.co/IqkUPbKohc -

  • Πρόγραμμα περισυλλογής και διαχείρισης νεκρών ζώων ύψους 2 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας… - https://t.co/68GBjIOVaB -

  • Δυνάμεις της αμερικανικής 101 Combat Aviation Brigade στο Στεφανοβίκειο του Βόλου - https://t.co/djOKT1x484 -

"Αλιεύοντας" την είδηση