Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Επέκταση του δικτύου ακαθάρτων στην Αγριά
Επέκταση του δικτύου ακαθάρτων στην Αγριά

Επέκταση του δικτύου ακαθάρτων στην Αγριά

Εγκρίθηκε η μα έξι μαθητευόμενων – ΕΠΑΣ

Την επέκταση του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων και στον τρίτο παράλληλο δρόμο της ς αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΜΒ.

Πρόκειται για τη β' φάση του έργου που βρίσκεται σε εξέλιξη, η οποία αφορά ένα νέο τμήμα, αυτό του τρίτου παράλληλου της παραλιακής οδού δρόμου. Στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΜΒ τονίστηκε ότι αρχικά το έργο επρόκειτο να γίνει σε αδιάνοιχτους δρόμους, ωστόσο, κρίθηκε ότι δεν υπήρχε λόγος για κάτι τέτοιο, καθώς οι ανάγκες του κατοικημένου τμήματος της ς είναι πολύ περισσότερες και πιο άμεσες.

Έτσι, δόθηκε παράταση του έργου μέχρι τις 21 Μαρτίου προκειμένου να γίνει επέκταση.

Παράλληλα, δόθηκε παράταση τεσσάρων μηνών στη σύμβαση για τον εργαστηριακό έλεγχο ποιότητας του πόσιμου νερού των δημοτικών ενοτήτων του , ενώ εγκρίθηκε η μαθητεία έξι μαθητευόμενων – ΕΠΑΣ.

Πιο συγκεκριμένα, θα απασχοληθούν άτομα των ειδικοτήτων: Τεχνικός ΙΕΚ (ένα άτομο), Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας ΙΕΚ (3 άτομα), Τεχνικός Ηλεκτρονικών και Υπολογιστικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων, Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών ΕΠΑΛ (1 άτομο) και Τεχνίτης Ηλεκτρολογικών Εργασιών ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ (ένα άτομο).

Η μαθητεία θα είναι επί πληρωμή και η δαπάνη για την αποζημίωση ανέρχεται σε 15.000 , ενώ 5.000 είναι οι εργοδοτικές εισφορές. Τα χρήματα θα καλυφθούν από πόρους της ΔΕΥΑΜΒ.

"Αλιεύοντας" την είδηση