Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Ενημερωτική συνάντηση για τον αλιευτικό τουρισμό στην Αγία Κυριακή Τρικερίου
Ενημερωτική συνάντηση για τον αλιευτικό τουρισμό στην Αγία Κυριακή Τρικερίου

Ενημερωτική συνάντηση για τον αλιευτικό τουρισμό στην Αγία Κυριακή Τρικερίου

Την Κυριακή, 07 Νοεμβρίου και 17:00, συζητούν για τις προοπτικές ανάπτυξης και εξέλιξης του Αλιευτικού Τουρισμού, σε έναν τόπο με βαθιά και ιστορία: στην Αγία Κυριακή Τρικερίου (χώρος: Κατάστημα “Μουράγιο”).

Καλούνται οι του Δήμου Νοτίου Πηλίου, καθώς και όλοι οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες Τουριστικών Καταλυμάτων της περιοχής, να παραβρεθούν στην ιδιαίτερα χρήσιμη αυτή συνάντηση, στην οποία θα συζητηθούν, πέραν του Αλιευτικού Τουρισμού  και ζητήματα ευρύτερου τουριστικού ενδιαφέροντος.

Ο Αλιευτικός Τουρισμός, για την περιοχή της Θεσσαλίας με την εξαίρετη ακτογραμμή, αποτελεί ένα πραγματικό κρυφό τουριστικό “μαύρο χρυσό”.

Ειδικότερα δε για την Μαγνησία, ο μεγάλος αριθμός μικρών και μεγάλων λιμένων και αλιευτικών καταφυγίων, το πλήθος των παραθαλάσσιων οικισμών, αλλά και ένα αξιοπρόσεκτο αριθμητικό μέγεθος αλιευτικού στόλου, δημιουργεί μια εξαιρετική βάση εισαγωγής ενός τουριστικού προϊόντος υψηλών αξιώσεων, ικανό να ενισχύσει δυναμικά το τοπικό εισόδημα και την επέκταση της τουριστικής περιόδου, και μάλιστα καταλυτικά.

Η διοργάνωση είναι μια πρωτοβουλία του Αγροτικού Συλλόγου  Αλιευτικής Παραγωγής   Δήμου Νοτίου Πηλίου και της Διεύθυνσης Τουρισμού (ΠΥΤ) Θεσσαλίας του Υπουργείου Τουρισμού.

Εισηγητής θα είναι ο Νικόλαος Σαρούκος, προϊστάμενος Ελέγχου Επιθεώρησης και Τουριστικής Ανάπτυξης Θεσσαλίας του Υπουργείου Τουρισμού.     

Στη συγκέντρωση θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και οδηγίες για την της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο της διασποράς του κορωναϊού, σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ευρωβαρόμετρο: οι Ευρωπαίες και οι Ευρωπαίοι στηρίζουν τις ψηφιακές αρχές #ψηφιακέςαρχές - https://t.co/u6DKwDIOaC -

  • #Alzheimer παρουσιάζει και η καρδιά - https://t.co/Q0OrUI80N3 -

  • Παράταση στην κατάθεση φακέλων του προγράμματος εξοικονόμησης ύδατος #εξοικονόμησηύδατος - https://t.co/RRCg0Kxs9y -

"Αλιεύοντας" την είδηση