Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Έναρξη λειτουργίας του θεσμού του τοπικού αστυνόμου στην Αργαλαστή του Δήμου Νότιου Πηλίου
Έναρξη λειτουργίας του θεσμού του τοπικού αστυνόμου στην Αργαλαστή του Δήμου Νότιου Πηλίου

Έναρξη λειτουργίας του θεσμού του τοπικού αστυνόμου στην Αργαλαστή του Δήμου Νότιου Πηλίου

 

 

Ξεκίνησε σήμερα (22-07-2020) η λειτουργία του θεσμού του τοπικού αστυνόμου στην Αργαλαστή του Δήμου ότιου Πηλίου.

Ο τοπικός αστυνόμος εντάσσεται σ' ένα περιφερειακό σύστημα αστυνόμευσης, βελτιώνοντας την ποιότητα του επιπέδου της εξυπηρέτησης των πολιτών, ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας και επιλύοντας ζητήματα καθημερινότητας που τους απασχολούν και εμπίπτουν στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ως θεσμός, επικεντρώνεται στην άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών, στο πλαίσιο ς σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης, κοινωνικής συμπόρευσης και συνς του αστυνομικού με τις τοπικές κοινωνίες και τους που τις εκπροσωπούν.

Κατά την έναρξη της λειτουργίας του νέου θεσμού που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί σε χώρο του Δήμου ότιου Πηλίου, παρευρέθησαν ο Μιχαήλ Μιτζικός, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας , Αστυνομικός Διευθυντής Μιλτιάδης Αλεξάκης, ο του Αστυνομικού Τμήματος Νότιου Πηλίου Παύλος Αντάρας και ο Τοπικός Αστυνόμος, Υπαστυνόμος Α΄ εώργιος Κατσιντέλιας.

Παράλληλα, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και αμφίδρομης συνς κυρίως σε τοπικό επίπεδο που αφορούν στην αμεσότερη ανταπόκριση του θεσμού στα αιτήματα και στις ανάγκες των πολιτών.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση