Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / ΠΗΛΙΟ / Έναρξη λειτουργίας του θεσμού του τοπικού αστυνόμου στην Αργαλαστή του Δήμου Νότιου Πηλίου
Έναρξη λειτουργίας του θεσμού του τοπικού αστυνόμου στην Αργαλαστή του Δήμου Νότιου Πηλίου

Έναρξη λειτουργίας του θεσμού του τοπικού αστυνόμου στην Αργαλαστή του Δήμου Νότιου Πηλίου

 

 

Ξεκίνησε σήμερα (22-07-2020) η λειτουργία του θεσμού του τοπικού αστυνόμου στην του Δήμου Νότιου Πηλίου.

Ο τοπικός αστυνόμος εντάσσεται σ’ ένα περιφερειακό σύστημα αστυνόμευσης, βελτιώνοντας την ποιότητα του επιπέδου της εξυπηρέτησης των πολιτών, ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας και επιλύοντας ζητήματα καθημερινότητας που τους απασχολούν και εμπίπτουν στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ως θεσμός, επικεντρώνεται στην άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών, στο πλαίσιο ανάπτυξης σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης, κοινωνικής συμπόρευσης και συνεργασίας του αστυνομικού με τις τοπικές κοινωνίες και τους που τις εκπροσωπούν.

Κατά την έναρξη της λειτουργίας του νέου θεσμού που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί σε χώρο του Δήμου Νότιου Πηλίου, παρευρέθησαν ο Μιχαήλ Μιτζικός, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, Αστυνομικός Διευθυντής Μιλτιάδης Αλεξάκης, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Νότιου Πηλίου Παύλος Αντάρας και ο Τοπικός Αστυνόμος, Υπαστυνόμος Α΄ Γεώργιος Κατσιντέλιας.

Παράλληλα, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και αμφίδρομης συνεργασίας κυρίως σε τοπικό επίπεδο που αφορούν στην αμεσότερη ανταπόκριση του θεσμού στα αιτήματα και στις ανάγκες των πολιτών.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Συρία: Πάνω από 120 οι νεκροί στις σφοδρές μάχες ΙΚ – κουρδικών δυνάμεων #Συρία - https://t.co/BUQ2KNSXoZ -

  • Γερμανία: Πόσα εμβόλια θα απαιτούνται στο μέλλον; – Προσφέρουν οι τρεις δόσεις επαρκή #ανοσοποίηση;… - https://t.co/EhgJ0GYAsT -

  • Κακοκαιρία «Ελπίς»: Επιδείνωση από το βράδυ, αύριο το σφοδρότερο κύμα #ΚακοκαιρίαΕλπίς - https://t.co/VcW5obvGZ1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση