Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Έκτακτη χρηματοδότηση ζητά ο δήμαρχος Ν. Πηλίου Μιχ. Μιτζικός
Έκτακτη χρηματοδότηση ζητά ο δήμαρχος Ν. Πηλίου Μιχ. Μιτζικός

Έκτακτη χρηματοδότηση ζητά ο δήμαρχος Ν. Πηλίου Μιχ. Μιτζικός

Έκτακτη ύψους 350.000 € ζητά ο Δήμος Πηλίου, για την κάλυψη άμεσων λειτουργικών δαπανών και αναγκαίων έργων, με έγγραφο του δημάρχου Μιχ. Μιτζικού προς τον υπουργό Εσωτερικών.

Όπως αναφέρει ο κ. Μιτζικός, με αφορμή την κατανομή ποσού 24,3 εκ. € σε μικρούς νησιωτικούς και ορεινούς Δήμους, ο Δήμος Ν. Πηλίου με βάση τα γεωμορφολογικά και δημογραφικά χαρακτηριστικά του (μεγάλη έκταση, ορεινοί οικισμοί, μικρός πληθυσμός) πληροί τα ώστε να τύχει ανάλογος χρηματοδότησης, στο πλαίσιο κάλυψης των αναγκών του.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο η κρίση που ξέσπασε από το φαινόμενο της πανδημίας του κορωναϊού δημιουργεί σειρά σοβαρών προβλημάτων σε μικρούς πληθυσμιακά Δήμους, όπως και ο Δήμος Ν. Πηλίου και ήδη καταβάλλονται μεγάλες προσπάθειες να αντιμετωπιστεί αυτή η πρωτοφανής υγειονομική κρίση από τις υποστελεχωμένες υπηρεσίες.

Ο Δήμος ζητά έκτακτη 350.000 € για την κάλυψη άμεσων λειτουργικών δαπανών και αναγκαίων έργων, στο πλαίσιο της ίσης μεταχείρισης με τους δύο Δήμους της Μαγνησίας που χρηματοδοτήθηκαν.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση