Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Εκλογές Συλλόγου «Κένταυρος» στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας
Εκλογές Συλλόγου «Κένταυρος» στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας

Εκλογές Συλλόγου «Κένταυρος» στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας

 

Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου «ΚΕΤΑΥΡΟΣ», διεξήχθησαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου στον Άγιο εώργιο ηλείας στο Νότιο Πήλιο .

Μετά την ολο της καταμέτρησης των ψηφοδελτίων τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου είναι : . Δ. Ραμματάς ,E. Σταυρακούδη, Σ. Βιδούρης, Ε. Δανιηλίδης, Κ. , Κ. Δημοπούλου, Ν. Λουλογεώργος, Ελ. Παρίση, Δ. Στέλλος.
Ελεγκτική : Μ. Παππά, Ελ. Κανταρτζή, Β. Δανιηλίδη.
Ο σύλλογος «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» Αγίου εωργίου Νηλείας από τους παλαιοτέρους συλλόγους του νομού , επανεκκίνησε τις δραστηριοτήτων του μετά το 1986 σε νέα πορεία και με νέους στόχους, με έντονη δραστηριότητα σε πολιτιστικές – αθλητικές εκ που είτε διοργανώνει ο ίδιος ή συμμετέχει ποικιλοτρόπως σε δραστηριότητες άλλων συλλόγων .
Αριθμεί γύρω στα 250 ενεργά μέλη , κυρίως μόνιμους κατοίκους του χωριού.
Η του διοικητικού συμβουλίου και κατά προέκταση και του προέδρου, σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου είναι διετής , εκτός της παρούσης, που λόγω των γνωστών υγειονομικών δυσκολίων της πανδημίας , που παρατάθηκε κατά ένα έτος .

Σύμφωνα με τον κ .Ραμματά, στόχος του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. είναι «.. η επιδίωξη της επανασύνδεση των πανταχόθεν Αγιωργιτών με το χωριό μας , μέσω των γνωστών κοινωνικών δικτύων αλλά και κάθε μορφής ηλεκτρονικών μέσων που μας δίνει αυτή την δυνατότητα.
Επιδίωξή μας επίσης , η διοργάνωση νέου είδους εκδηλώσεων με σκοπό την προσέλευση κόσμου και κυρίως ς σε νέες δραστηριότητες του χωριού ώστε να αισθανθούν ότι είναι οι κύριοι άρχοντες αυτού του τόπου».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση