Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Εκλογές Συλλόγου «Κένταυρος» στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας
Εκλογές Συλλόγου «Κένταυρος» στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας

Εκλογές Συλλόγου «Κένταυρος» στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας

 

Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ», διεξήχθησαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας στο Νότιο Πήλιο .

Μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψηφοδελτίων τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου είναι : . Δ. Ραμματάς ,E. Σταυρακούδη, Σ. Βιδούρης, Ε. Δανιηλίδης, Κ. Αλεξίου, Κ. Δημοπούλου, Ν. Λουλογεώργος, Ελ. Παρίση, Δ. Στέλλος.
Ελεγκτική επιτροπή : Μ. Παππά, Ελ. Κανταρτζή, Β. Δανιηλίδη.
Ο σύλλογος «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» Νηλείας από τους παλαιοτέρους συλλόγους του νομού , επανεκκίνησε τις δραστηριοτήτων του μετά το 1986 σε νέα πορεία και με νέους στόχους, με έντονη δραστηριότητα σε πολιτιστικές – που είτε διοργανώνει ο ίδιος ή συμμετέχει ποικιλοτρόπως σε δραστηριότητες άλλων συλλόγων .
Αριθμεί γύρω στα 250 ενεργά μέλη , κυρίως μόνιμους κατοίκους του χωριού.
Η του διοικητικού συμβουλίου και κατά προέκταση και του προέδρου, σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου είναι διετής , εκτός της παρούσης, που λόγω των γνωστών υγειονομικών δυσκολίων της πανδημίας , που παρατάθηκε κατά ένα έτος .

Σύμφωνα με τον κ .Ραμματά, στόχος του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. είναι «.. η επιδίωξη της επανασύνδεση των πανταχόθεν Αγιωργιτών με το χωριό μας , μέσω των γνωστών κοινωνικών δικτύων αλλά και κάθε μορφής ηλεκτρονικών μέσων που μας δίνει αυτή την δυνατότητα.
Επιδίωξή μας επίσης , η διοργάνωση νέου είδους εκδηλώσεων με σκοπό την προσέλευση κόσμου και κυρίως νεολαίας σε νέες δραστηριότητες του χωριού ώστε να αισθανθούν ότι είναι οι κύριοι άρχοντες αυτού του τόπου».

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον ΟΛΒ ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς #ΜαργαρίτηςΣχοινάς… - https://t.co/nQrNwaVaQW -

  • Ασφαλτοστρώσεις σε #Αργαλαστή και Άφησσο #Αργαλαστή #Άφησσος - https://t.co/LsNB98NAo8 -

  • «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή»: Επιπλέον 44.660 νοικοκυριά εντάσσονται στο πρόγραμμα - https://t.co/VThtEBZlRC… -

"Αλιεύοντας" την είδηση