Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Εκδήλωση στις Μηλιές για την επαναστατική δράση του Άνθμιμου Γαζή
Εκδήλωση στις Μηλιές για την επαναστατική δράση του Άνθμιμου Γαζή

Εκδήλωση στις Μηλιές για την επαναστατική δράση του Άνθμιμου Γαζή

 

“Η επαναστατική δράση του Άνθιμου Γαζή στη Βιέννη και ο ρόλος του στη Φιλόμουσο Εταιρεία” είναι το θέμα εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μηλεών “Γρηγόριος Κωνσταντάς” στις του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Την εκδήλωση διοργανώνουν ο Νοτίου Πηλίου, το Σωματείο “Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού υ Βόλου”, ο Εξωραϊστικός , Πολιτιστικός Σύλλογος “Γρηγόριος Κωνσταντάς”, με την αιγίδα της προέδρου της Επιτροπής “ΕΛΛΑΔΑ 2021”, της Μητροπόλεως Αυστρίας και Εξαρχίας Ουγγαρίας και Μεσευρώπης και της Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού, στο πλαίσιο των 200 χρόνων από την του 1821.

Την εκδήλωση θα προλογίσουν:

-Ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός

-Η πρόεδρος του Σωματείου “Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού υ Βόλου” Κερασία Μπαρτζιώκα

Ομιλητής θα είναι ο πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Ιωάννης Νικολίτσης, αρχιερατικός της Μητρόπολης Αυστρίας με θέμα: “ Η επαναστατική δράση του Άνθιμου Γαζή στη Βιέννη και ο ρόλος του στη Φιλόμουσο Εταιρεία”.

Η εκδήλωση, που συντονίζει ο Πολιτισμού και Τοπικής Ανάπτυξης Δημ. Ραμματάς, θα κλείσει με μουσικό πρόγραμμα από την Σέβη Μαζέρα.

Θα τηρηθούν απαρέγκλιτα όλα τα μέτρα για τον κορωναϊό: μάσκες, αποστάσεις, ή νόσησης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση