Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Εκδήλωση παρουσίασης υποψηφιότητας δημάρχου Μιλτ. Παπαδημητρίου στο Δήμο Νοτίου Πηλίου 
Εκδήλωση παρουσίασης υποψηφιότητας δημάρχου Μιλτ. Παπαδημητρίου στο Δήμο Νοτίου Πηλίου 

Εκδήλωση παρουσίασης υποψηφιότητας δημάρχου Μιλτ. Παπαδημητρίου στο Δήμο Νοτίου Πηλίου 

 

Σε εκδήλωση που έγινε την Πρασκευή 28 Απριλίου στην Αργαλαστή στην αίθουσα του ΚΕΓΕ παρουσιάστηκε η υποψηφιότητα του Μιλτ.  Παπαδημητρίου  ως υποψήφιου δημάρχου για το Δήμο οτίου Πηλίου.

Ταυτόχρονα παρουσιάστηκε το όνομα της παράταξης που θα διεκδικήσει το δήμο στις εκλογές του Οκτώβρη ” έα αρχή για τον τόπο μας” καθώς και το έμβλημα του συνδυασμού, το οποίο απεικονίζει το χάρτη του Νοτίου Πηλίου προστατευμένο από δύο χέρια.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε κόσμος , ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο –φοροτεχνικός Ι.   Μεσαλούρης   από την Αργαλαστή, καθώς και ο Απ.  Ζουρμπατζής Απόστολος συνταξιούχος από την Πρόπαν Αφετών.

Τον υποψήφιο δήμαρχο προλόγισε ο δημοτικός σύμβουλος Χρ. Επιδέξιος Χρήστος  ο οποίος αναφέρθηκε στη πορεία του κ. Παπαδημητρίου στην τοπική αυτοδιοίκηση, στους κοινούς τους αγώνες την τελευταία τετραετία που βρίσκονται στην ίδια παράταξη και αναφέρθηκε κυρίως στα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο υποψήφιος δήμαρχος, τονίζοντας πως η υποψηφιότητα του και η δυναμική της πηγάζει από τους συναγωνιστές του στο Δήμο Νοτίου Πηλίου και από όλους τους συνδημότες, που με την παρουσία τους του δίνουν για τον αγώνα με στόχο την νίκη της παράταξης αλλά και των δημοτών στις επερχόμενες εκλογές του Οκτώβρη. Ο υποψήφιος δήμαρχος τόνισε πως κανένα πολιτικό κόμμα, κανένας βουλευτής και κανένα πολιτικό δεν βρίσκεται πίσω από την παράταξη ” Νέα αρχή για τον τόπο μας” αλλά ούτε και από τον ίδιο. Χαρακτηριστικά αναφέρει …βρίσκομαι εδώ σε αυτή τη θέση γιατί το επιλέξατε εσείς , οι συνάδελφοι μου, οι συναγωνιστές μου , οι συντο μου ….

Επίσης  αναφέρθηκε στις μεγάλες δυνατότητες του Δήμου και υπογράμμισε ότι προτεραιότητα της παράταξής του για την νέα περίοδο θα είναι τα στήριξης των δημοτών και ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων, αλλά και η κινήτρων από την μεριά του δήμου για την νέων νοικοκυριών στα όρια του δήμου.

Κλείνοντας κάλεσε σε συστράτευση όλες τις δημιουργικές δυνάμεις το δήμου να πλαισιώσουν τη  νέα παράταξη και μαζί να συνδιαμορφώσουν το πρόγραμμά της για την νέα τετραετία και όλοι μαζί να δώσουν τον αγώνα για τη νίκη και μια νέα αρχή για τον τόπο   στις εκλογές του Οκτωβρίου.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση