Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Εκδήλωση παρουσίασης υποψηφιότητας δημάρχου Μιλτ. Παπαδημητρίου στο Δήμο Νοτίου Πηλίου 
Εκδήλωση παρουσίασης υποψηφιότητας δημάρχου Μιλτ. Παπαδημητρίου στο Δήμο Νοτίου Πηλίου 

Εκδήλωση παρουσίασης υποψηφιότητας δημάρχου Μιλτ. Παπαδημητρίου στο Δήμο Νοτίου Πηλίου 

 

Σε που έγινε την Παρασκευή 28 Απριλίου στην Αργαλαστή στην αίθουσα του ΚΕΓΕ παρουσιάστηκε η υποψηφιότητα του Μιλτ.  Παπαδημητρίου  ως υποψήφιου δημάρχου για το Δήμο Νοτίου Πηλίου.

Ταυτόχρονα παρουσιάστηκε το όνομα της παράταξης που θα διεκδικήσει το δήμο στις εκλογές του Οκτώβρη ” Νέα αρχή για τον τόπο μας” καθώς και το έμβλημα του συνδυασμού, το οποίο απεικονίζει το χάρτη του Νοτίου Πηλίου προστατευμένο από δύο χέρια.

Στην παραβρέθηκε κόσμος , ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο λογιστής –φοροτεχνικός Ι.   Μεσαλούρης   από την Αργαλαστή, καθώς και ο Απ.  Ζουρμπατζής Απόστολος συνταξιούχος από την Πρόπαν Αφετών.

Τον υποψήφιο δήμαρχο προλόγισε ο δημοτικός σύμβουλος Χρ. Επιδέξιος Χρήστος  ο οποίος αναφέρθηκε στη πορεία του κ. Παπαδημητρίου στην τοπική αυτοδιοίκηση, στους κοινούς τους την τελευταία τετραετία που βρίσκονται στην ίδια παράταξη και αναφέρθηκε κυρίως στα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο υποψήφιος δήμαρχος, τονίζοντας πως η υποψηφιότητα του και η δυναμική της πηγάζει από τους συναγωνιστές του στο και από όλους τους συνδημότες, που με την παρουσία τους του δίνουν για τον αγώνα με στόχο την νίκη της παράταξης αλλά και των δημοτών στις επερχόμενες εκλογές του Οκτώβρη. Ο υποψήφιος δήμαρχος τόνισε πως κανένα πολιτικό κόμμα, κανένας βουλευτής και κανένα πολιτικό γραφείο δεν βρίσκεται πίσω από την παράταξη ” Νέα αρχή για τον τόπο μας” αλλά ούτε και από τον ίδιο. Χαρακτηριστικά αναφέρει …βρίσκομαι εδώ σε αυτή τη θέση γιατί το επιλέξατε εσείς , οι συνάδελφοι μου, οι συναγωνιστές μου , οι συντοπίτες μου ….

Επίσης  αναφέρθηκε στις μεγάλες δυνατότητες του Δήμου και υπογράμμισε ότι προτεραιότητα της παράταξής του για την νέα περίοδο θα είναι τα μέτρα στήριξης των δημοτών και ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων, αλλά και η δημιουργία κινήτρων από την μεριά του δήμου για την διαμονή νέων νοικοκυριών στα όρια του δήμου.

Κλείνοντας κάλεσε σε συστράτευση όλες τις δημιουργικές δυνάμεις το δήμου να πλαισιώσουν τη  νέα παράταξη και μαζί να συνδιαμορφώσουν το πρόγραμμά της για την νέα τετραετία και όλοι μαζί να δώσουν τον αγώνα για τη νίκη και μια νέα αρχή για τον τόπο   στις εκλογές του Οκτωβρίου.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση