Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Εκδηλώσεις στα Καλά Νερά: Δίπλα στον συνάνθρωπο
Εκδηλώσεις στα Καλά Νερά: Δίπλα στον συνάνθρωπο

Εκδηλώσεις στα Καλά Νερά: Δίπλα στον συνάνθρωπο

Ο Σύλλογος κοινωνικής αλληλεγγύης & πολιτισμού οτίου Πηλίου ανακοίνωσε το πρόγραμμα κοινωνικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων για το . Στο πλαίσιο της πετυχημένης Χριστουγεννιάτικης βραδιάς που διοργάνωσε ο Σύλλογος στα Καλά ερά και λαμβάνοντας υπόψη την διάθεση και την δυνατότητα έμπρακτης προσφοράς των μελών και εθελοντών του Συλλόγου έγινε ενημέρωση αναφορικά με τις δραστηριότητες που έχουν προγραμματιστεί από το Διοικητικό Συμβούλιο για το .

 • Κοινωνικό καφενείο

Ως χώρος κοινωνικος των μελών, το κοινωνικό καφενείο στα Καλά Νερά θα λειτουργήσει κάθε μέρα 8-11 πμ από 2 Γενάρη μέχρι 30 Απρίλη και από 1 Νοέμβρη μέχρι 31 Δεκέμβρη 2023 στα γραφεία του Συλλόγου.

 • Κοινωνικό φροντιστήριο

Ανάλογα με την ζήτηση, θα συνεχιστούν, εκτός καλοκαιρινών διακοπών, τα απογευματινά μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας νεοελληνικής ς και προπαίδειας από εθελόντρια εκπαιδευτικό. Επωφελούνται και θα επωφεληθούν παιδιά δημοτικού σχολείου που το έχουν ανάγκη, πάντα σε συνεργασία με τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

 • Κοινωνικό παντοπωλείο

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης (διατροφής, καθαρισμού και άλλων) θα γίνει 10 μέρες πριν το Πάσχα (16/4) και των Χριστουγέννων (25/12) για στήριξη απόρων που Νοτίου Πηλίου, στα μέτρα των δυνατοτήτων του Συλλόγου και συμμετοχής μελών και δωρητών.

 • Κοινωνικός κινηματόγραφος

Κορoνωϊού επιτρέποντος, θα τοποθετηθούν το φθινόπωρο του 2023 η μεγάλη κινηματογραφική οθόνη και ο προβολέας του Συλλόγου. Στόχος είναι να προβληθούν ταινίες ποιότητας τα Σαββατόβραδα του χειμώνα 2023/24. H xωρητικότητα του «Mίνι Σινέ Καλά Νερά» είναι 12 άτομα.

 • Eνημερωτικά σεμινάρια

Ανάλογα με την ανταπόκριση των πολιτών στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μηλεών, ο Σύλλογος θα διοργανώσει την άνοιξη του 2023 ένα επαναληπτικό ενημερωτικό σεμινάριο στα Καλά Νερά για την χρήση του απινιδωτή του χωριού καθώς και για την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ). Σ'αυτό το πλαίσιο, ο Σύλλογος σκοπεύει να συνεργαστεί ξανά με την άριστα καταρτισμένη Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, παράρτημα .

 • Φιλανθρωπικά παζαράκια

Μέχρι στιγμής, στο πρόγραμμα του Συλλόγου συμπεριλαμβάνονται δυο σχετικές εκδηλώσεις: η συμμετοχή του στη Γιορτή της Άνοιξης στο Λαύκο (Μάρτης) και στο Γ' Φιλανθρωπικό Παζαράκι Χριστουγέννων στα Καλά Νερά (Δεκέμβρης) που έχει πια γίνει θεσμός

 • Συναυλίες αλληλεγγύης με ερασιτέχνες, μουσικούς

Τρεις προβλέπονται για το καλοκαίρι του 2023:

 • Παρασκευή 28 ή Σάββατο 29 Ιούλη, στο λιμανάκι της Κάτω ς, για την δημιουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου στον Άη Γιώργη Νηλείας
 • Σάββατο 5 Αυγούστου, στις , για κοινωνικό σκοπό που θα αποφασιστεί από το Τοπικό Συμβούλιο και το Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού
 • Σάββατο 12 Αυγούστου, στα Καλά Νερά, για την ενίσχυση του Αγροτικού Ιατρείου.
 • Συναντήσεις του Διοικητικού Συμβουλίου

Δυο είναι προγραμματισμένες για τον Μάρτιο και Νοέμβριο 2023, αντίστοιχα.

 • Ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου

Θα γίνει στα Καλά Νερά το Σάββατο 19 Αυγούστου, και όχι τον Μάρτη, ώστε να είναι παρόντες και οι Πηλιορείτες που είναι μέλη του Συλλόγου και διαμένουν μόνιμα στο Βέλγιο.

Ο Σύλλογος εύχεται “Καλή Χρονιά” σε όλες και όλους, με υγεία, ειρήνη, προκοπή και αλληλεγγύη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

  Dark Mode

  "Αλιεύοντας" την είδηση