Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Eκ νέου υποψήφιος ο δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου Παν. Κουτσάφτης
Eκ νέου υποψήφιος ο δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου Παν. Κουτσάφτης

Eκ νέου υποψήφιος ο δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου Παν. Κουτσάφτης

Την υποψηφιότητά του για τη νέα Δημοτική ανακοίνωσε ο δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου Παναγιώτης Κουτσάφτης, καλώντας όλους σε μια πλατιά κοινωνική συμμαχία “γιατί η δύναμη του Δήμου, είναι η δύναμη των ανθρώπων του”.

“Αποφασίσαμε, συλλογικά και με υψηλό αίσθημα ευθύνης για τον τόπο μας, να συμμετέχουμε όλα τα μέλη της παράταξης πλειοψηφίας του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, αναφέρει ο Π. Κουτσάφτης και συνεχίζει: “Μέσα από αδιάκοπη δοκιμασία, έναν διαρκή αγώνα να κρατήσουμε την περιοχή μας ζωντανή μέσα στην κρίση και στα όσα εκτάκτως προέκυψαν και ανέτρεψαν την κανονικότητα και τους σχεδιασμούς (φυσικές καταστροφές, κ.ά.), βρισκόμαστε σήμερα εδώ όρθιοι και δυνατοί.
Διαθέτουμε το δυναμικό εκείνο που με τις γνώσεις, την εμπειρία, τις διοικητικές ικανότητές του μπορεί να υλοποιήσει και το νέο όραμα αποτελεσματικά, ποιοτικά, σε σωστούς χρόνους γιατί αξία μας είναι ο άνθρωπος και οι ανάγκες του.
Δημιουργήσαμε βήμα – βήμα μια ισχυρή συμμαχία με τους εργαζόμενους στον Δήμο, με δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας, με άλλους αυτοδιοικητικούς φορείς, με καθέναν και κάθε μία που ήθελε να βοηθήσει.
Χρειάστηκε να υπερβούμε μεγάλα εμπόδια, να πάμε βαθιά στον διοικητικό και οικονομικό εξορθολογισμό του Δήμου, να αναζητήσουμε πηγές χρηματοδότησης και να αξιοποιήσουμε χρηματοδοτικά εργαλεία.
Προχωρήσαμε σε σχεδιασμό με ισορροπημένη χωρικά για την διασύνδεση του πρωτογενούς τομέα με τον τουρισμό αξιοποιώντας διαθέσιμους πόρους και δημιουργώντας νέες δομές, εξασφαλίζοντας πολλαπλασιαστικά οφέλη για την τοπική κοινωνία.
Έγιναν σημαντικά βήματα αλλά δεν συμβιβαζόμαστε με όσα έχουμε πετύχει.
Τα προβλήματα είναι εδώ, οι δοκιμασίες βρίσκονται μπροστά μας και θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με όραμα για τον τόπο μας, με νέα εργαλεία ανάπτυξης.
Είμαστε εδώ για τα δύσκολα.
Για εμάς αντίπαλοι είναι μόνο οι ανάγκες και τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας.
Με αυτά θα αναμετρηθούμε.
Το αποδείξαμε και ζητάμε πάλι την εμπιστοσύνη των δημοτών για να αντιμετωπίσουμε συλλογικά τις νέες προκλήσεις, στο πνεύμα και του νέου εκλογικού πλαισίου.
Θα είμαι υποψήφιος στις Δημοτικές εκλογές και σας καλώ να συμμετέχετε ενεργά στη νέα κοινή προσπάθεια, σε μια μεγάλη συμμαχία ανοιχτή σε ανθρώπους, ιδέες και προτάσεις.
Είμαστε έτοιμοι για το επόμενο μεγάλο βήμα.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη 17χρονου στη Ν. Ιωνία με κάνναβη #ακατέργαστηκάνναβη - https://t.co/iKuNbshtIE -

  • Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων πρώτης αρωγής για τους σεισμόπληκτους της Σάμου και της Θεσσαλίας… - https://t.co/rDQUYaOv00 -

  • Πιστώνονται οι λογαριασμοί πολιτών και επιχειρήσεων στις Σποράδες για το Μεταφορικό Ισοδύναμο του 2021… - https://t.co/gR3S7PWNdt -

"Αλιεύοντας" την είδηση