Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Εγκρίθηκε από το Παρατηρητήριο ο προϋπολογισμός του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου 
Εγκρίθηκε από το Παρατηρητήριο ο προϋπολογισμός του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου 

Εγκρίθηκε από το Παρατηρητήριο ο προϋπολογισμός του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου 

 

 

Την έγκριση του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των OTA έλαβε κι εφέτος ο  ισοσκελισμένος προϋπολογισμός του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου για το 2021, ύψους 13 εκατ. ευρώ.

Ο δήμαρχος  Παν. Κουτσάφτης και ο αρμόδιος ΟικονομικώναΑποστ. Κοντογιώργος αναφέρουν σχετικά: “Με Τεχνικό 6 εκατ. ευρώ, το οποίο θα ενισχυθεί με νέες εντάξεις έργων δύο περίπου εκατ., με τα οικονομικά του Δήμου στην καλύτερη κατάσταση, παρά τις ιδιαίτερες δημοσιονομικές συνθήκες, με σημαντικά , με μεγάλα έργα και σημαντικές δράσεις σε εξέλιξη, με τους προμηθευτές εξοφλημένους μέχρι 15 Νοεμβρίου 2020 και προσεχώς μέχρι και το τέλος του 2020, ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου, με διαφάνεια στη διαχείριση και νομιμότητα στις διαδικασίες, ανοίγει το 2021 έναν νέο κύκλο ανάπτυξης.

Με υψηλό δείκτη αξιοπιστίας και φερεγγυότητας, χωρίς δανεισμούς και άδικες επιβαρύνσεις των δημοτών, αποδεικνύουμε καθημερινά πως με όραμα, διεκδικήσεις, προγραμματισμό, αυστηρή τήρηση της δημοσιονομικής νομοθεσίας και διαρκή έλεγχο των οικονομικών αποτελεσμάτων, πετυχαίνουμε τους στόχους μας.

Όλα τα παραπάνω και άλλα πολλά, αποτελούν την απάντηση στο ερώτημα “τι θα γινόταν αν δεν αποτύχανε για δεύτερη φορά η κα Σαμαρά στις δημοτικές εκλογές”.

Τι θα γινόταν αν συνέχιζε να παρουσιάζει στη θητεία της ως Οικονομικών τεχνικό 300.000 ευρώ, υποβαθμίζοντας την εικόνα του Δήμου μας σε μικρό οικισμό.

Ευτυχώς ο δήμαρχός της τότε την απομάκρυνε από τη θέση της.

Της αφαίρεσε τις αρμοδιότητες της αντιδημάρχου Οικονομικών, προκειμένου να διασώσει τον Δήμο μας.

Και η απόφασή του εκείνη, επιβεβαιώνεται έκτοτε καθημερινά όπως και στην πρόσφατη διαστρέβλωση από την επικεφαλής της μειοψηφίας της πραγματικότητας για δήθεν ελλειμματικό προϋπολογισμό του Δήμου μας.

Για ακόμα μια φορά ψεύδεται ασύστολα, επενδύοντας στην καταστροφολογία, βλέποντας παντού αποτυχίες, γνωρίζοντας ότι κανένας Δήμος δεν νοείται να υποβάλει ελλειμματικό προϋπολογισμό. Ούτε μια ατομική επιχείρηση, ούτε ένα περίπτερο δεν συντάσσει προϋπολογισμό ζημιών.

Το αντιπολιτευτικό άγχος της απέναντι στο μεγάλο που υλοποιεί καθημερινά η Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με την και την κεντρική Διοίκηση (ναι, αυτούς που χλεύαζε ότι έρχονταν στην Ζαγορά και στην Τσαγκαράδα μόνο για πανηγύρια), την οδηγεί σε ψευδών ειδήσεων, θεωρώντας ότι μπορεί έτσι να διασωθεί πολιτικά. Το μόνο που καταφέρνει είναι να εκτίθεται και να ξεπερνάει καθημερινά τον εαυτό της σε λαϊκισμό.

Ο μας δεν χρειάζεται φθηνή αντιπολίτευση που διαστρεβλώνει χαιρέκακα και σπεκουλάρει ασύστολα στην καταστροφή. Μάταιος κόπος.

Δεν κατολίσθησε όλο το βουνό να καταλήξει στις παραλίες, δεν είχαμε θύματα του κορωναιού, δεν θρηνήσαμε απώλειες.

Διαψεύδονται με ηχηρό τρόπο καθημερινά τα fake news που διακινεί, αγγίζοντας τα όρια της πολιτικής γραφικότητας, αν δεν τα έχει ήδη ξεπεράσει.

Όσο νομίζει πως με την ψευδών στοιχείων θα υπονομεύσει την σχέση εμπιστοσύνης της πλειοψηφίας της τοπικής κοινωνίας με την Δημοτική Αρχή, τόσο θα απομονώνεται στην μικροκομματική μιζέρια της.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ομολογία που έριξε αυλαία στο θέατρο 37 ημερών #ΓλυκάΝερά - https://t.co/WIkUfRaZ8h -

  • Στο Βόλο ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ #Αρχηγός ΓΕΕΘΑ - https://t.co/vHkjLxwJbJ -

  • Άρση μέτρων: Τι ανοίγει τις επόμενες ημέρες - https://t.co/a7Ygbn7bsY -

"Αλιεύοντας" την είδηση