Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Εγκαινιάστηκε η σύγχρονη παιδική χαρά στην Αγ. Κυριακή Ζαγοράς
Εγκαινιάστηκε η σύγχρονη παιδική χαρά  στην Αγ. Κυριακή Ζαγοράς

Εγκαινιάστηκε η σύγχρονη παιδική χαρά στην Αγ. Κυριακή Ζαγοράς

Με τις παιδικές φωνές της ξενοιασιάς και του παιχνιδιού, εμπλουτίστηκαν τα χαμόγελα όσων συμμετείχαν σήμερα στα εγκαίνια της σύγχρονης παιδικής χαράς στην Αγ. Ζαγοράς.

Ο δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου στάθηκε συγκινημένος στη σημασία του χαμόγελου του παιδιού, της προσφοράς στα παιδιά με σύγχρονες εκπαιδευτικές αντιλήψεις και τους πλέον αυστηρούς ευρωπαϊκούς όρους ασφάλειας και γενικότερα στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής για ντόπιους και επισκέπτες του Πηλίου.

“Οι λιλιπούτειοι φίλοι μας, μπορούν να χαίρονται δημιουργικά το παιχνίδι τους με τον πιο σύγχρονο και ασφαλή τρόπο. Δεν διαμορφώσαμε απλά μια αλλά έναν χώρο δημιουργικού παιχνιδιού, ανάπτυξης δεξιοτήτων, που δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να αναπτύσσουν δημιουργικά τις διαθέσεις τους, να παίζουν και να εμπνέονται, να φαντάζονται και να δημιουργούν μέσα από το παιχνίδι.”

Ο κ. τόνισε πως ο Δήμος αξιοποιώντας χρηματοδοτικά προγράμματα όπως το ΦιλόΔημος, πέτυχε την έγκριση χρηματοδότησης ακόμη έξι πιστοποιημένων παιδικών χαρών, (προϋπολογισμού 144.000 ευρώ) ώστε κάθε χωριό στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου να διαθέτει και μια παιδική χαρά.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση