Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Εγκαινιάστηκε η σύγχρονη παιδική χαρά στην Αγ. Κυριακή Ζαγοράς
Εγκαινιάστηκε η σύγχρονη παιδική χαρά  στην Αγ. Κυριακή Ζαγοράς

Εγκαινιάστηκε η σύγχρονη παιδική χαρά στην Αγ. Κυριακή Ζαγοράς

Με τις παιδικές φωνές της ξενοιασιάς και του παιχνιδιού, εμπλουτίστηκαν τα χαμόγελα όσων συμμετείχαν σήμερα στα εγκαίνια της σύγχρονης παιδικής χαράς στην Αγ. Κυριακή Ζαγοράς.

Ο δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου στάθηκε συγκινημένος στη σημασία του χαμόγελου του παιδιού, της προσφοράς στα με σύγχρονες εκπαιδευτικές αντιλήψεις και τους πλέον αυστηρούς ευρωπαϊκούς όρους ασφάλειας και γενικότερα στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής για ντόπιους και επισκέπτες του Πηλίου.

“Οι λιλιπούτειοι φίλοι μας, μπορούν να χαίρονται δημιουργικά το παιχνίδι τους με τον πιο σύγχρονο και ασφαλή τρόπο. Δεν διαμορφώσαμε απλά μια αλλά έναν χώρο δημιουργικού παιχνιδιού, ανάπτυξης δεξιοτήτων, που δίνει τη δυνατότητα στα να αναπτύσσουν δημιουργικά τις διαθέσεις τους, να παίζουν και να εμπνέονται, να φαντάζονται και να δημιουργούν μέσα από το παιχνίδι.”

Ο κ. τόνισε πως ο Δήμος αξιοποιώντας χρηματοδοτικά προγράμματα όπως το ΦιλόΔημος, πέτυχε την χρηματοδότησης ακόμη έξι πιστοποιημένων παιδικών χαρών, (προϋπολογισμού 144.000 ευρώ) ώστε κάθε χωριό στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου να διαθέτει και μια .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση διευθύντριας Δ.Ε. Τρικάλων- υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων - https://t.co/0UHd0guIrp -

  • Υπεγράφη η μελέτη βελτίωσης του δρόμου από τον ανισόπεδο κόμβο Μικροθηβών μέχρι τη Μπουρμπουλήθρα… - https://t.co/maXXrEmxq3 -

  • Σε κατάληψη Λύκεια της Μαγνησίας - https://t.co/DlsXl69kFC -

"Αλιεύοντας" την είδηση