Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Εγκαίνια νέου κωδωνοστασίου στην Άνω Γατζέα
Εγκαίνια νέου κωδωνοστασίου στην Άνω Γατζέα

Εγκαίνια νέου κωδωνοστασίου στην Άνω Γατζέα

Τα εγκαίνια του νεόδμητου και περικαλέστατου κωδωνοστασίου του ναού Ευαγγελιστρίας Άνω Γατζέας τέλεσε το Σάββατο 20/11 ο Ιγνάτιος. Στην των εγκαινίων παρέστη ο δήμαρχος οτίου Πηλίου Μιχάλης Μιτζικός, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του ναού και ενορίτες της γύρω περιοχής.

Στην σύντομη του ο επίσκοπος αναφέρθηκε στην σημασία και στον συμβολισμό της καμπάνας στην Ελληνορθόδοξη Παράδοση: «Η καμπάνα μάς καλεί στο κοινό μας σπίτι, που είναι ο ναός, μάς καλεί προς εκκλησιασμό και κοινή προσευχή, θυμίζει διαρκώς ότι η Εκκλησία είναι ανοικτή για όλους και προσεύχεται αδιαλείπτως για την σωτηρία των ανθρώπων».
Ο κ. Ιγνάτιος παρατήρησε, επίσης, ότι «παρά τις ποικίλες δυσκολίες της εποχής μας, κατά την οποία με δυσκολία πραγματοποιούνται μεγάλα έργα, η πίστη στον Θεό, η ενότητα και η μπορούν να επιτελούν τα, να κάνουν τα όνειρα πραγματικότητα, όπως συμβαίνει και με το νέο κωδωνοστάσιο της Ευαγγελιστρίας, που αποτελεί, πλέον, στολίδι της γύρω περιοχής».

Ο ίδιος συνεχάρη τον προϊστάμενο του ναού π. Ιωάννη Καμακά και το περί αυτόν Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, για την υλο του υ, καθώς και όλους όσοι, ποικιλοτρόπως, συνέβαλαν στην ανοικοδόμηση του νέου κωδωνοστασίου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση