Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Εγκαίνια νέου Δημαρχείου Nοτίου Πηλίου
Εγκαίνια νέου Δημαρχείου Nοτίου Πηλίου

Εγκαίνια νέου Δημαρχείου Nοτίου Πηλίου

Ανακήρυξη του κ. Στάνλεϋ Πάτρικ ως Επίτιμου Δημότη Δήμου Νοτίου Πηλίου

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 και ώρα 13:30 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Νέου Δημαρχείου στην Αργαλαστή Πηλίου, έδρα του Δήμου Νοτίου Πηλίου Μαγνησίας.

Τα εγκαίνια θα τελέσει ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιος.

Στην θα παραβρεθούν η ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, Υπουργοί της Κυβέρνησης, βουλευτές του Νομού, εκπρόσωποι των κομμάτων, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεως και των Σωμάτων Ασφαλείας .

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα ανακηρυχτεί Επίτιμος Δημότης του Δήμου Νοτίου Πηλίου ο φιλέλληνας κ. Στάνλεϋ Πάτρικ Τζόνσον, προσωπικότητα με πολύτιμη προσφορά στην Πολιτική, την Επιστήμη, την Πνευματική ζωή και πατέρας του εν ενεργεία Πρωθυπουργού της Αγγλίας κ. Μπόρις Τζόνσον, που εδώ και πολλά χρόνια έχει επιλέξει το Χόρτο του Δήμου Νοτίου Πηλίου ως τον τόπο διαμονής του για μεγάλο χρονικό διάστημα κάθε έτους και έχει ενεργό δράση στην κοινωνική ζωή του Δήμου.

Ακολουθεί σύντομο σημείωμα του κ. Στάνλεϋ Τζόνσον:Το κύρος και η πολύτιμη προσφορά στην πολιτική, στην επιστήμη καθώς και στην πνευματική ζωή που έχει προσφέρει ο Στάνλεϋ Πάτρικ Τζόνσον (Stanley Patrick Johnson) είναι αδιαμφισβήτητα.

Ο Στάνλευ Πάτρικ Τζόνσον (Stanley Patrick Johnson) διαθέτει ένα πλούσιο  με πολλές διακρίσεις και εύθυμες μνείες. Είναι πρώην Συντηρητικό μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΒΕΚ) όπου υπηρέτησε (19791984) ως Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος του Κοινοβουλίου Δημόσιας Υγείας και Προστασίας των Καταναλωτών. Επίσης υπηρέτησε ως Μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από το 1979 ως το 1984, εκπρόσωπος της Παγκόσμιας Τράπεζας και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Στην πλούσια καριέρα του τιμήθηκε πολλές φορές με σπουδαία βραβεία και τίτλους. Το 1963 τιμήθηκε με την υποτροφία Harkness στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ ως επιστέγασμα του φιλοπεριβαλλοντικού και φιλοζωϊκού του ενδιαφέροντος και προσφοράς αποτέλεσε η απονομή στον ίδιο, του Richard Martin Award for Outstanding Services toanimalwelfare το 1984, ενώ το 2015 του απονεμήθηκε ο τίτλος RSPB Medal για την Προστασία των πουλιών για τον ρόλο του στη δημιουργία ενός από τους ακρογωνιαίους λίθους της ευρωπαϊκής πολιτικής για τη διατήρηση της φύσης – της Οδηγίας για τους Οικοτόπους, επιτελώντας ταυτόχρονα σημαντική συμμετοχή στην διαμόρφωση της Ευρωπαϊκής Περιβαλλοντικής Πολιτικής.

Η πλούσια δράση του όμως δεν σταματάει εκεί, αφού ο ίδιος έχει συντάξει και εκδώσει, πληθώρα βιβλίων για περιβαλλοντικά και πληθυσμιακά θέματα, έχει αποδείξει τόσο το ενεργό ενδιαφέρον του όσο και τον καταλυτικό ρόλο που έχει επιτελέσει σε πολύ σημαντικά οικολογικά ζητήματα και όχι μόνο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση