Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Εγκαίνια Γηπέδου 5Χ5 στο Τρίκερι
Εγκαίνια Γηπέδου 5Χ5 στο Τρίκερι

Εγκαίνια Γηπέδου 5Χ5 στο Τρίκερι

Τ εγκίνια του πέδου 5×5 «Αλέξανδρος Βεργίνης» στο Τρίκερι πραγματοποίησε χθες το πρωί ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός, παρουσία κατοίκων και παιδιών.

Το Γήπεδο κόσμημα, που έλειπε από τα παιδιά του Τρικερίου, είναι πλέον στην διάθεσή τους για τις αθλοπαιδιές τους.

Η Δημοτική Αρχή προσέφερε στολές ποδοσφαίρου με το του Δήμου και μπάλλες και οι μικροί αθλούμενοι κατενθουσιάστηκαν.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης ο Αντιδήμαρχος Τρικερίου Βασ. Μανέτας Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι.

Επίσης ο κ. Μιτζικός επισκέφθηκε το Δημοτικό ακίνητο στο Τρίκερι που παραχωρήθηκε στον Β' Λιμενικό Σταθμό Τρικερίου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες ς του Λιμενικού Σώματος και συναντήθηκε με το Λιμενικό προσωπικό, που χάρη στις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής λειτουργεί στη βάση του.

Το απόγευμα τελέστηκε Πανηγυρικός ς για την εορτή της Αγίας Κυριακής, παρουσία της Δημοτικής Αρχής Νοτίου Πηλίου και των κατοίκων του Τρικερίου.

Στις 6 Ιουλίου, όπως κάθε χρόνο παραμονή της εορτής, πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής στον ομώνυμο οικισμό επίνειο των Τρικέρων, Εσπερινού και Αρτοκλασίας, στην μνήμη της Αγίας και Μεγαλομάρτυρος Κυριακής.

Σήμερα, ανήμερα της εορτής τελέστηκε η πρωινή Λειτουργία προς τιμή της Αγίας Κυριακής.

Η ακολουθείται πάντοτε από μεγάλη πανήγυρη με παραδοσιακά και χορούς, στην οποία ήταν παρών και ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Τρικερίου συμμετέχοντας στον ετήσιο εορτασμό της μνήμης της Αγίας.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση