Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Εγκαίνια εκλογικού κέντρου της «Ενωτικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης Νοτίου Πηλίου»
Εγκαίνια εκλογικού κέντρου της «Ενωτικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης Νοτίου Πηλίου»

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου της «Ενωτικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης Νοτίου Πηλίου»

Κι ψηφοδελτίου το Σάββτο

Το Σάββατο 4 Μαΐου στις 7μ.μ. θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Ενωτική Αυτοδιοικητική Κίνηση Νοτίου Πηλίου» στην Αργαλαστή και θα γίνει η παρουσία του ψηφοδελτίου.

«Ελπίζουμε ότι με την συμ όλων, με την ψήφο των συνδημοτών θα μας δοθεί η ευκαιρία να πετύχουμε τους στόχους που από κοινού έχουμε θέσει» επισήμανε ο κ. , απευθύνοντας ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους κατοίκους του Δήμου να παραβρεθούν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου.

Καταγραφή προβλημάτων από τον Μ. Μιτζικό στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αργαλαστής

 Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αργαλαστής επισκέφτηκε την Κυριακή του Πάσχα ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Ενωτική Αυτοδιοικητική Κίνηση Νοτίου Πηλίου» Μιχ. , όπου κατέγραψε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και τις σε προσωπικό, κτιριακές υποδομές και εξοπλισμό. Στο μεταξύ, το Σάββατο 4 Μαΐου στις 7μ.μ. θα πραγματοποιηθούν στην Αργαλαστή τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού, όπου θα γίνει και η επίσημη του ψηφοδελτίου, με περισσότερους από 120 υποψηφίους.

Στην επίσκεψή του στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αργαλαστής ο κ. Μιτζικός αφού ευχήθηκε σε όλο το προσωπικό για «υγεία και δύναμη», ενόψει και της καλοκαιρινής περιόδου, συνομίλησε με τους επικεφαλής και προχώρησε στην καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «το Κλιμάκιο είναι υποστελεχωμένο και θα πρέπει να τοποθετηθεί επιπλέον προσωπικό, ενώ υπάρχουν και σε εξοπλισμό. Το Νότιο Πήλιο και όχι μόνο δεν πρέπει να ζήσει ξανά εφιαλτικές στιγμές του παρελθόντος με καταστροφικές πυρκαγιές και η Πολιτεία πρέπει να μεριμνήσει για την επάνδρωση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου με όσο το δυνατόν περισσότερους πυροσβέστες, αλλά και να τους εξοπλίσει κατάλληλα» τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος.

Παράλληλα, ανέφερε ότι προβλήματα υπάρχουν και με την έλλειψη κτιριακών υποδομών, καθώς οι χώροι που στεγάζεται είναι ανεπαρκείς και θα πρέπει να βρεθούν νέοι και κατάλληλοι για τη στέγαση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αργαλαστής. Εμείς από την πλευρά μας ως νέα Δημοτική Αρχή θα σταθούμε αρωγός σε κάθε αίτημα των πυροσβεστών για την ικανοποίησή του και θα πιέσουμε κάθε αρμόδιο φορέα προς αυτή την κατεύθυνση. Οι πυροσβέστες διακρίνονται από φιλότιμο και περίσσια δύναμη και με τα λίγα πενιχρά μέσα που διαθέτουν παλεύουν νύχτα μέρα δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό για να ανταπεξέλθουν στο για την κοινωνία και τον συνάνθρωπο. Επιτέλους, όμως, το Κράτος πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να εξετάσει τα προβλήματα και να δώσει λύσεις» προσέθεσε.

 

 

 

 

 

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση