Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς η κατασκευή ηλεκτρονικής δανειστικής βιβλιοθήκης
Έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς η κατασκευή ηλεκτρονικής δανειστικής βιβλιοθήκης

Έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς η κατασκευή ηλεκτρονικής δανειστικής βιβλιοθήκης

Στο πλαίσιο της νέας ς εποχής ο Αγίου Βλασίου συμμετέχει ενεργά ή μάλλον πρωτοπορεί. Πιο συγκεκριμένα μιλάμε για ένα του οποίου η διάρκεια έχει φτάσει αισίως στους 10 μήνες διαρκούς εξέλιξης. Με την εφαρμογή αυτή μπορούμε να κρατάμε ψηφιακό αρχείο των βιβλίων μιας βιβλιοθήκης(στην προκείμενη περίπτωση αυτής του συλλόγου ) όπως επίσης και αρχείο δανειζομένων βιβλίων. Είναι στην ουσία μια ηλεκτρονική δανειστική βιβλιοθήκη.

 

Αυτή τη στιγμή σε αυτήν έχουν πρόσβαση οι δια της μόνο, αλλά  μόλις ξεκινήσει η αρχειοθέτηση των βιβλίων,θα επεκταθεί περαιτέρω ούτως ώστε ο κάθε ενδιαφερόμενος να μπορεί να βλέπει σε πραγματικό χρόνο τα βιβλία της βιβλιοθήκης, με όλες τους τις πληροφορίες (εξώφυλλο συγγράφεις κ.λπ.),ποια είναι και ποια όχι .

Φανταστείτε λοιπόν μια σελίδα π.χ. σαν την αρχική της σελίδας skroutz.gr με την μπάρα αναζήτησης, μόνο που στην περίπτωσή της εν λόγω εφαρμογής θα μπορεί να γίνεται αναζήτηση για βιβλία και όχι για κάτι άλλο.

Αυτό όμως έρχεται σε δεύτερη φάση κάπως πιο μελλοντικά μιας και προτεραιότητα έχει η εισαγωγή και η αρχειοθέτηση όλων των βιβλίων που υπάρχουν στον σύλλογο.

Αν κάποιος θελήσει να βοηθήσει στην αρχειοθέτηση,μπορεί να έρθει σε με τον σύλογο μέσω της σελίδας του συλλόγου στο ,στην διεύθυνση email msavpiliou@yahoo.gr η στο του υπεύθυνου για την κατασκευή της εφαρμογής και προέδρου του συλλόγου Δημήτρη Δάμτσα 6978075928/
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση