Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς η κατασκευή ηλεκτρονικής δανειστικής βιβλιοθήκης
Έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς η κατασκευή ηλεκτρονικής δανειστικής βιβλιοθήκης

Έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς η κατασκευή ηλεκτρονικής δανειστικής βιβλιοθήκης

Στο πλαίσιο της νέας ψηφιακής εποχής ο Αγίου Βλασίου συμμετέχει ενεργά ή μάλλον πρωτοπορεί. Πιο συγκεκριμένα μιλάμε για ένα έργο του οποίου η διάρκεια έχει φτάσει αισίως στους 10 μήνες διαρκούς εξέλιξης. Με την εφαρμογή αυτή μπορούμε να κρατάμε ψηφιακό αρχείο των βιβλίων μιας βιβλιοθήκης(στην προκείμενη περίπτωση αυτής του συλλόγου ) όπως επίσης και αρχείο δανειζομένων βιβλίων. Είναι στην ουσία μια .

 

Αυτή τη στιγμή σε αυτήν έχουν πρόσβαση οι διαχειριστές της μόνο, αλλά  μόλις ξεκινήσει η αρχειοθέτηση των βιβλίων,θα επεκταθεί περαιτέρω ούτως ώστε ο κάθε ενδιαφερόμενος να μπορεί να βλέπει σε πραγματικό χρόνο τα βιβλία της βιβλιοθήκης, με όλες τους τις πληροφορίες (εξώφυλλο συγγράφεις κ.λπ.),ποια είναι διαθέσιμα και ποια όχι .

Φανταστείτε λοιπόν μια σελίδα π.χ. σαν την αρχική της σελίδας skroutz.gr με την μπάρα αναζήτησης, μόνο που στην περίπτωσή της εν λόγω εφαρμογής θα μπορεί να γίνεται αναζήτηση για βιβλία και όχι για κάτι άλλο.

Αυτό όμως έρχεται σε δεύτερη φάση κάπως πιο μελλοντικά μιας και προτεραιότητα έχει η εισαγωγή και η αρχειοθέτηση όλων των βιβλίων που υπάρχουν στον σύλλογο.

Αν κάποιος θελήσει να βοηθήσει στην αρχειοθέτηση,μπορεί να έρθει σε με τον σύλογο μέσω της σελίδας του συλλόγου στο Facebook,στην διεύθυνση email msavpiliou@yahoo.gr η στο κινητό του υπεύθυνου για την κατασκευή της εφαρμογής και προέδρου του συλλόγου Δημήτρη Δάμτσα 6978075928/
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πυροβόλησε θανάσιμα τη γυναίκα του στην Αγιά #ανθρωποκτονίααπόπρόθεση - https://t.co/fz7TvtvLmm -

  • Φωτιά στη Ρόδο: Ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία #Copernicus - https://t.co/57tC5TbAN3 -

  • #καύσωνας: Πολύ υψηλές θερμοκρασίες και σήμερα – Έως τους 45 βαθμούς ο υδράργυρος #καύσωνας - https://t.co/IaDUZtnppW -

"Αλιεύοντας" την είδηση